Teme vezane uz regionalnu ligu
By milanezija
MileBL napisao:Bilo je neko pravilo o broju klibova iz istog grada kad je Mega igrala u Mitrovici i Krusevcu cini mi se

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Palo zahvaljujući Čoviću i uvođenju FMPa

A i Miško posle jedva dočekao da smanji troškove
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pakao od pravila, reci osvojiš i nisi ništa dobio i reci budeš poslednji u ligi i ne ispadneš!??!??!!? :o

PAKAO od lige.

Svaka čast za momke iz Zlatibora, svaka čast za Kutlešića koji je iskidao PO u maniru LeBrona.

Drago mi je da se MZT vratio, jer u Skopju ima para i navijača...
Korisnikov avatar
By Lucky
Eh, kad bi, nekim čudom, Borac uspio preskočiti Megu...
Srijeda: Borac - CZ
Petak: Krka - Mega
Subota: Borac - Mornar

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Sta ih ima placati, nisu ludi sebi praviti probleme a mozda ima nekog svog igraca kod njih da odradi posao

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Evo proglasiše prvu petroku lige:
Panter :laughing-jumpingpurple:
Blažič
Kalinić
Lidej
Kamanjaš

Rising star- očekivano Jović

Najbolji defanzivac - Branko Lazić :think:

Najbolji trener - Obradović :laughing-rollingyellow:

Velika nepravda napravljena prema manjim timovima, pre svega FMPu čiji trener zaslužuje titulu trenera godine, dok Tasić i Džons zaslužuju da budu u petroci lige, ako ne obojica, onda bar jedan. Mislim da boljeg beka u ligi ove godine od Džonsa nije bilo, čovek je imao prosek 20 indexa i glavni je krivac što se FMP plasirao u PO. Pored toga, Ilić iz Igokee je imao fenomenalnu sezonu, kao još i nekolicina igrača...

Ova prva petorka izgleda kao kad daš klincu od 14 godina da izabere najbolju petorku lige i on izabere najzvučnija imena, ne gleda pozicije ne gleda učinak, uz izuzetak Kamenjaša, koji je tu jer je prosto pokidao sezonu.

MVP još nije proglašen, al već vidim da će to biti Kamenjaš.
Korisnikov avatar
By Zex88
Smejurija je izbor..

Panter nema sta da trazi u najboljoj petorci,a Boga mi i Kalinic je tu znak pitanja..

Dzons je morao biti na pleju,a ubedljivo trener sezone je Stefanovic..

MVP je meni Brajs Dzons.. Cele sezone je nezaustavljiv bio u FMP-u,a imao je i imao vrhunski rezultat.. Da se Nevels nije povredio mozda bi bili i u 4..
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ogroman peh je povreda Nevelsa, puno će faliti on FMPu u doigravanju. Mada vukao je on još neku povredu u toku sezone, al su na kraju uspeli da izguraju do kraja sa par "neočekivanih" poraza. Biće jako zanimljiv plej of, iskreno ja ću navijati za FMP i Igokeu, kao i uvek za autsajdere, mada ne znam nekako mi i Cedevita i Budućnost imaju za klasu bolje timove i iskusnije igrače za ovu fazu takmičenja, ali svašta može biti. Najmanje se o Igokei priča, ali mislim da su oni sredinom sezone i odlaskom prvog pleja i tumbanjima u timu izgubili dosta i da su daleko od mogućnosti da ugroze momke iz Ljubljane.
By milanezija
Kalinic mvp

Majko mila sta su uradili sa nagradama ove godine, jedino Jovic kao prospekt godine ima smisla i donekle Žoc, jer je podigao tim van POa do 2.mesta, mada je trener godine definitivno ovaj iz FMPa

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

• 1
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]