Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledao sam Aba 2 finale.. Kutlesic na kraju doneo titulu Zlatiboru.. Ali Zlatibor koji je svaki napad poslednjih 20 minuta igrao 1 na 1 i sutem preko ruke,uglavnom za 3..
Odlicna atmosfera u Skolju..
Pun pogodak je Aba 2..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By milanezija
I ovaj format je taman. Nisu ove ekipe pravljene za veće opterećenje od ovih ekstra 15 utakmica van svojih liga

Samo ovo oko ulazaka mora bolje da se reguliše, baš nije fer da Zlatibor igra bilo kakav baraž, al opet nije fer ni da neko naš ispadne ako je završio iznad 4-5 ekipa
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:I ovaj format je taman. Nisu ove ekipe pravljene za veće opterećenje od ovih ekstra 15 utakmica van svojih liga

Samo ovo oko ulazaka mora bolje da se reguliše, baš nije fer da Zlatibor igra bilo kakav baraž, al opet nije fer ni da neko naš ispadne ako je završio iznad 4-5 ekipa
Apsolutno..Fakticki mozes biti peti u ligi i ispasti..
Aba ima tako lep potencijal,samo kad bi se Hrvati uozbiljili makar sa radom ako ne sa ulaganjima..

Korisnikov avatar
By The Answer
Ja sam mnogo zadovoljan što se MZT vraća, ta želja mi je ispunjena, ali mi nije ispunjena ona da Derbi ispadne, i 2 mi je mnogo za CG a ne 3.

Što se nas tiče ni ne moramo da imamo više od 5, samo bih ja drugačiju raspodelu, 2 u Beogradu, ostalo van ali ako može ne Čajetine i slično jer smo se jedva otarasili Novog Mesta nego NS, ČA... rekao bih KG ali oni mučenici ispadoše iz KLS tako da ništa.
Korisnikov avatar
By MileBL
Bilo je neko pravilo o broju klibova iz istog grada kad je Mega igrala u Mitrovici i Krusevcu cini mi se

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
MZT je super za ligu lokacijski,ali treba bas dosta da se pojacaju da bi liclili na nesto u Aba 1..

• 1
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]