Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao: Sre Dec 16, 2020 11:29 am Simonovic je igrac Olimpije posudjen Megi, e sad da bude dalje posudjen trecem klubu za takve akrobacije nisam cuo

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Siguran si da ga nisu u medjuvremenu kupili tj. otkupili. Neshvatljivo mi je da se Cedevita odrekne takvog talenta, mada mozda su se menjali Peri za Simona :think:

Inace sam misljenja da bi Simonovic mali Cedeviti odlicno resenje bio, em tim koji igra EK, em nema puno pritiska, em nema mnogo ocekivanja, em ima dobar tim i ko da ga hrani loptama. Naravno da bi imao drugaciju ulogu nego u Megi, manje minuta i poena, ali bi dobio potrebno iskustvo.

Ako se ovo desi to ce biti treci u nizu slucaj da se u sred sezone ekipa iz Aba lige ocerupa i uzme im se najbolji igrac da bi isti dobio minute u EL i lakse prosao posle ka NBA ugovoru, pre njega je takav slucaj bio sa Zizicem i Gogom.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
da, da vidim, zanimljiva situacija skroz...

Pogledah nesto podatke i vidim da je i ovaj mali Matkovic u Megu iz Cedevitinog omladinskog tima...

Takodje nisam imao pojma da je Macura, nas miljenik iz fantazija, bio igrac Mege prosle godine, a pre toga bio clan Baskonije... Mogao bi on u KKP taman nam fali cetvorka :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Macura je 99 godiste, moze nesto da bude od njega. Partizan treba da reaguje.
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Čet Dec 24, 2020 3:00 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nije taj Jang..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Antoine
Trejd tri kluba, Mornar dobija Gordića, Zvezda Pullena, Partizan dobija odlazak Gordića. Win win win situacija
Korisnikov avatar
By skeske
Antoine napisao: Sub Dec 26, 2020 12:19 pm Trejd tri kluba, Mornar dobija Gordića, Zvezda Pullena, Partizan dobija odlazak Gordića. Win win win situacija
Vec dugo nisam cuo povezivanje Pulena i Zvezde, nekako mi cudno bilo :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ne prica se, ali eto malo masti na volju... Sta bi nas KKP mogao da probere od ekipa koje su ispale iz EK:
Keni Kadji
Nikola Radicevic
Vangelos Mancaris
Dimitris Agravanis
Ostekoviski
Keni Ceri
Vinales

Iskreno bih voleo prvu dvojicu u timu.
  • 1
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • 503
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]