Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MileBL
O tome se moze diskutovati koliko on moze, evo primer Kuridze, ko bi reko da on moze igrati EL, ne blista ali nije ni minus faktor, uglavnom se na kraju dodje do trenera i postavke igre

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Igosi gaze i dalje, nisam gledao raspored ali ne treba ih otpisati u borbi za plej of, ukoliko bude potrebe mogu dovesti koje pojacanje

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dobio Mornar juce, dosta lako Igokeu, Pulen apsolutni lider ekipe, Vajthed malo pripomogao, Igokea bez prve dve opcije na poziciji 5, nisu igrali ni Karmajkl, ni Jovanovic, te donekle i ocekivan poraz.

Zamiljivo gostovanje Mihaila Pavicevica kod Koleta i Edina "U obrucu", dosta anegdota o Pulenu, njegovom dovodjenju, odnosima u klubu i slicno. Najavljena su nova pojacanja u Baru u narednih par dana, nakon dolaska Gordica za novu godinu, oko Bozica se ocekuje novi potpis. A ja mislim da ce dovesti nekog da ojacaju unutrasnju liniju. Tim je imao problema sa koronom, koja je zaustavila njihov dobar start sezone, pa se sad polako vracaju u neki ritam i ponovo dizu formu... Dobili su u zadnja 3 kola FMP, Olimpiju i Igokeu. Imaju ukupno 2 poraza, od Zvezde i od Buducnosti. Trenutno su prvi na tabeli sa 11-2, doduse imaju utakmicu vise od Zvezde i Igokee i cak tri vise od Buducnosti i Olimpije.

Odlican posao rade u Baru i drago mi je zbog toga, dosta mi se svidja kako igraju i nisu vise onako divljacka ekipa kao proteklih godina, da igraju brzu kosarku, ali nisu indijanci kao pre, jer sada imaju znatno bolje igrace. Pre dve godine u plej ofu mi je zapala za oko jedna mnogo zanimljiva stvar za oko, naime na utakmicama Mornara je u hali u Baru bilo mnogo navijaca, sto dece sto odraslih u dresovima i majicama Mornara, sto znaci da je grad prepoznao klub kao svoj i da su ga navijaci prihvatili, a sa druge strane kupovina dresova i reklamnog materijala u klubu su velika pomoc, sto je odlika nekih zapadnih kultura, sto kod nas nije vise prisutno... Njihov strucni stab radi odlican posao, skautiraju vec godinama i dovode neke igrace "ispod rada"ali i neke poznate i zanimljive igrace, naravno da znam da postoji teorija da se u ovom klubu igraci placaju u kesu koji je sumnjivog porekla, ali nista od toga nije dokazano, te se ne bih na to osvrtao, a opet niko nam ne garantuje da se to ne radi u drugim klubovima u regionu.

Mornar je jedan od pretendenata na titulu i iskreno bih voleo oni da je i uzmu, kad vec moj Partizan ne moze.
Korisnikov avatar
By MileBL
Fali njima iskustava za jak plej of ali mogu iznenaditi

Korisnikov avatar
By skeske
Mislim da iskustva imaju, sada imaju i cvrstinu, vise ne moraju da trpi neke Vujosevice i Pavice. Poslozili su uloge i sada su definitivno najjaci u bracinoj eri.
Korisnikov avatar
By MileBL
Mornari sad hoce Hamiltona iz Fenera, visoko se cilja sto je za pohvalu

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa rekoh ja, ozbiljno rade, Hamilton se moze pokazati kao odlicno resenje. On jeste EK kvalitet i prosle godine je bio odlican, ali je misterija sta se desilo ove godine sa njim u Feneru, nisam ih cesto gledao, ali sam primetio da im prakticno i nije opcija, sad nakon konsultacijama sa statistikom EL vidim da je odigrao 11 utakmica i zabelezio 13 poena, igrao 7 minuta u proseku... Cak 4 utakmice nije ni bio u sastavu, da li je u pitanju bila povreda ili nesto drugo, sve u svemu razocaravajuca sezona nakon solidne godine u Dacki. Mislim da on i ne bi nesto znacajno poremetio hemiju i hijerarhiju u ekipi, jer bi po nekom mom vidjenju stvari uzeo 15ak minuta po mecu. Mornar igra sa 4 visoka tu su Smit, Gebriel, Bjelica i Lukovic, od njih je vrlo jasno da druga dvojica nisu kalibar EK, pa vidim onda situaciju da ce se minutaza malo drugacije raspodeliti i da ce oni igrati vise u ABA ligi i koristiti se u nekim specijal situacijama. Bjelica i Luki igraju prosecno 13 minuta i u ABA i u EK, ove godine i nisu imali zapazene partije, dok su Gebriel i Smit na parketu prosecno 25 minuta, ako se pogleda prosek tu ima prostora za jos 4 minuta na po obe pozicije, sa skracivanjem minutaze za 2 minuta svakog od pomenuta cetiri igraca dobice se prostor za jos 8 minuta sto je u zbiru 12 minuta, koliko ocekujem da ce Hamilton i imati na parketu u proseku. Mozda se varam, ali tako meni deluje njihova ekipa, gde unutrasnji igraci rade ogroman posao, a spoljni daju koseve, te je pomenuti kvartet u proseku belezio ukupno oko 30 poena od proseka ekipe koji iznosi 85 poena po mecu. Dovodjenje Dzonija Hamiltona bi im donelo nove opcije, kako u napadu, tako i u odbrani, slican je on tip igraca Lukovicu, samo sto je to znacajan upgrade. Dzoni moze dati dosta, prosle godine je u Dacki u EK igrao 30 minuta i bio prva opcija prakticno u napadu, belezio je preko 11 poena i 8 skokova uz 1 blokadu u proseku. Ocekujem da ce igrati 15ak minuta i da ce za to vreme imati nekih 10ak poena, jer ce ga Pulen, Vajthed i Nidam hraniti loptama iz pika, gde se on dosta brzo otvara u roll.

Logicno je bilo pojacavanje Mornara nakon odlicne polusezone, s obzirom da drze vrh ABA lige, a da su u EK izvukli nesto tezu grupu sa Uniksom, Gran Kanarijom i Andorom, igra na dva fronta iziskuje dosta vise energije i igraca u rotaciji, sa Gordom i Hamiltonom Mornar je dobio dodatnu sirinu i kvalitet, sa kojim moze da se napadne titula u ABA ligi i nokaut faza EK.
Korisnikov avatar
By Zex88
Au kakva pobeda Splita... Mesicek baca airball, Campara vadi loptu iz auta,pa sa 10m pogadja u padu preko ruke za pobedu uz zvuk sirene...
Korisnikov avatar
By Lepus
Kakva trojka Čapmapre za pobjedu Splita protiv Budućnosti.

Edit: Zex brži ..

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• 1
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 487
  • 515

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.