Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da nece nista objaviti, vjerovatno ce reci da trazi najbolje resenje itd.
Takodje ovi sa Arene nece njemu ni smeti postavljati skakljiva pitanja kao i svakom drugom gostu koji je povezan sa beobasketom, ne shvatam kako mogu imati svi po redu takvu protekciju
Korisnikov avatar
By Lucky
Izmedju redova je sve receno, cini mi se. :dance:
Nadati se da ce biti na duzi period, ali i da ne bude ja sam zadovoljan.
Korisnikov avatar
By Zex88
Tuzice ga Lebron za autorska prava :D

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Sta mislite na sta se ceka da vec nije potpisao, nesto ima jer nema smisla da toliko otezu
Korisnikov avatar
By Lucky
Vjerovatno duzina ugovora. Nije ni realno da se obavezuje na duze nego Goss, osim ako uprava stvarno nema neke ozbiljne dugorocne planove.
Korisnikov avatar
By skeske
Izmedju redova je receno da Misko ne da bez ozbiljne sume i kratkorocnog ugovora. Cak nije toliko ni do visine ugovora, nego se Partizanu ne isplati dati pare ako je kratkorocni ugovor u pitanju. Zavisite od Miskove dobre volje i kretanja na EL trzistu,
Korisnikov avatar
By bokibb
skeske napisao:Izmedju redova je receno da Misko ne da bez ozbiljne sume i kratkorocnog ugovora. Cak nije toliko ni do visine ugovora, nego se Partizanu ne isplati dati pare ako je kratkorocni ugovor u pitanju. Zavisite od Miskove dobre volje i kretanja na EL trzistu,
Kao i zadnjih 10 godina....
Korisnikov avatar
By Poska
Када стиже Загорац? :)

Да ствар буде гора, нису проблем паре, већ дужина уговора.

Још она дијабола данас најављује да имамо још 2 играча на скенеру, и то добра. КАМЕН НЕЋЕ ДА ОСТАНЕ, МА ОНА ЗЕМЉА ИСПОД КАМЕНА ПОСЛЕ ОВОГ! Јебеш ти све то, ако ја нећу имати клуб, може и 10 година без титуле. Не доводити никога, већ следеће године пребацити '01 генерацију у први тим (нарочито сада, имамо трио фантастико ту по мени), па још овог '00 и '99 и то је то.
  • 1
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • 503
NBA

Ладно узеше Никси дуплу круну.. Мислим да нико ово[…]

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.