Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Moracu da izvucem Poskine postove o ultra kopu,mislim da ih je jedno stotinu napisao.. Avangardno.. :D
Korisnikov avatar
By Poska
Што је најјаче чуо сам да постоји још једна фирма Бригате доо. Ти су нови у послу вероватно, треба и они да се уводе у причу, него да не идемо даље на овој теми.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nema sta da cujes,postoji.. APR je vrlo zahvalan sajt :D
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Poska napisao:Што је најјаче чуо сам да постоји још једна фирма Бригате доо. Ти су нови у послу вероватно, треба и они да се уводе у причу, него да не идемо даље на овој теми.
Mozda isti ljudi otvorili drugu firmu da bi prebacivali dobit, rashode... cisto zbog poreza.
Korisnikov avatar
By Poska
Нећу да кварим Партизанову тему овим по мени неоснованим причама око Загорца, али Рудеж је потписао за Валенсију колико сам видео. Он је 3-ка? Чисто сумњам да ће довести и Рудежа и Загорца сада, а Ске је рекао да има понуду Валенсије.

Едит: Грешка, Жекс је написао да има понуду Валенсије.
Korisnikov avatar
By Zex88
Rudez je 3/4. Mada verujem da ce u Valensiji biti cetvorka..

Sto se tice Zagorca,covek se hvali kako ga startujete preko poruka. :D

Jbg,usla kinta u klub,puca se jako.. Slika

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Poska
Ушла кинта, сада размишљамо да ли да отпустимо Обрада, Гавру и Стевановића и доведемо 3 играча уместо њих. :)

Па стартују га неки клинци по Твитеру или Инстаграму, они који било ког играча да виде пишу: ''Come to Partizan, bro!''
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa kad ste placali sve zivo(Bat,Pecarskog) ovih meseci,menjali strance,morali ste i neka drva,kombinacije da uzmete. Ko je rekao Keselj?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • 503
NBA

Ладно узеше Никси дуплу круну.. Мислим да нико ово[…]

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27