Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Lucky
Fantasticna stvar za strimove ogromnog broja kanala (ukljucujuci i Arene i SK) je aplikacija Mobdro. Mislim da sam za nju cuo ovde od Poske. Na android uredjaju radi besprekorno a za ostale OS je ranije bilo nekih problema a sada ne znam kakva je situacija.
Korisnikov avatar
By Peja
od 2010 do 2016 sam sve gledao na netu, na strimovima, znaci EL, NBA, PL..tv uopste nisam gledao...svo vreme sam se pitao dokle ce uzivanje trajati i onda prosle godine poceo jedan po jedan sajt da otkazuje...
Korisnikov avatar
By Lepus
Kad smo već u off-u, jeste li koristili Kodi? Ja ga imam na nekom uređaju, ali može se instalirati i na računar pa povezati na TV.

Uglavnom, linkove uvijek nađem, bilo da su za domaće kanale ili strane. NBA je u HD-u. Plus, tu mogu gledati i milion drugih stvari, prije svega filmove i serije.

Koliko sam primjetio u posljednje vrijeme, i na youtube-u se mogu naći streamovi Arene. Baš na nekoj svadbi prošle nedjelje sam malo uhvatio Zvezdu vs Mornar.
Korisnikov avatar
By Zex88
Koristio sam ja Kodi,ali sad toliko toga ima na yt i na nekoliko starih sajtova za strimove,da sam batalio i izbrisao..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
lepus, da znas da si me razocarao, pored svadbe ti gledas zvezdu...bar da je neki bitan mec nego protiv mornara...
Korisnikov avatar
By Lepus
Nekako mi je janjetina bolje isla dok sam gledao kosarku.
Korisnikov avatar
By Zex88
Cekam Posku da kaze da ce igrati za 80k.. :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By milanezija
Ja kapiram da će biti uz Goss-a najskuplji, ovaj je na 130k$, kontam da bi ovaj na 150 bio, nakon 2 horor sezone, trebamo mi njemu isto koliko i on nama
  • 1
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • 449
  • 503
NBA

Ладно узеше Никси дуплу круну.. Мислим да нико ово[…]