Teme vezane uz regionalnu ligu
By nemanja989
MILOS OBILIC napisao:Zna li se kakvu ce ekipu i budzet imati Union Olimpija?Ocekivao sam da ce im ostati Blazic i da ce on u Prepelica,Salina,Omica,Ranika,Murica da predstavlja oskonicu ekipe+pojacanja.Mislimo sam da ce dovesti Murica i Lalica iz Krke i 2 crnca na pleju i krilnom centru,ali izgleda nista od toga.
Krka ima par solidnih igraca pre svega Murica,ali i Lalica,Pavica,Klobucara,Vladovica,Lucica,Lorbeka i Smodisa
Smodić je završio karijeru. Ostali verovatno ostaju, jedino Lorbek možda ode ako nadje neki inostrani angažman. Gledao sam Olimpiju kad je igrala protiv Maribora i Blažić je ubedljivo bio najbolji i najsigurniji igrač. Murić iz Olimpije se je povredio, koleno koje je već povredjivao i ne znam kakva je situacija sa njim. Omić je sebe ubedio da je velika zvezda i zato od njega može da se vidi samo kurcobolja na terenu. Uglavnom, imaju problem da zadrže mlade i perspektivne igrače. Ono što oni znaju, je da dovedu strance koji imaju instant učinak.

najveći problem Olimpije i generalno slovenačke košarke je premalo interesovanje za košarku. Olimpija napuni Stožice kad igra EL (i pobedjuje) i kada dodje 8-10000 ljudi iz cele Slovenije. Poseta na svim utakmicama u ABA ligi im je mizerna.

Ja očekujem da u narednih par godina Olimpija ima da životari. Ako prodje kriza u SLO, onda mislim da će opet grad konkretno da stane iza njih i da će biti više nego konkurentni. Krka je solidna ekipa, ali mislim da će njihov najveći domet biti gornji deo tabele, možda se ušunjaju na neki f4, ali više od toga teško.
Korisnikov avatar
By Nookie
Cibosi oce da dovedu Planinica iz Makabija na pozajmicu...
Kad smo kod Olimpije,Salin produzio ugovor na jos 2 sezone...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
nemanja989 napisao:
MILOS OBILIC napisao:Zna li se kakvu ce ekipu i budzet imati Union Olimpija?Ocekivao sam da ce im ostati Blazic i da ce on u Prepelica,Salina,Omica,Ranika,Murica da predstavlja oskonicu ekipe+pojacanja.Mislimo sam da ce dovesti Murica i Lalica iz Krke i 2 crnca na pleju i krilnom centru,ali izgleda nista od toga.
Krka ima par solidnih igraca pre svega Murica,ali i Lalica,Pavica,Klobucara,Vladovica,Lucica,Lorbeka i Smodisa
Smodić je završio karijeru. Ostali verovatno ostaju, jedino Lorbek možda ode ako nadje neki inostrani angažman. Gledao sam Olimpiju kad je igrala protiv Maribora i Blažić je ubedljivo bio najbolji i najsigurniji igrač. Murić iz Olimpije se je povredio, koleno koje je već povredjivao i ne znam kakva je situacija sa njim. Omić je sebe ubedio da je velika zvezda i zato od njega može da se vidi samo kurcobolja na terenu. Uglavnom, imaju problem da zadrže mlade i perspektivne igrače. Ono što oni znaju, je da dovedu strance koji imaju instant učinak.

najveći problem Olimpije i generalno slovenačke košarke je premalo interesovanje za košarku. Olimpija napuni Stožice kad igra EL (i pobedjuje) i kada dodje 8-10000 ljudi iz cele Slovenije. Poseta na svim utakmicama u ABA ligi im je mizerna.

Ja očekujem da u narednih par godina Olimpija ima da životari. Ako prodje kriza u SLO, onda mislim da će opet grad konkretno da stane iza njih i da će biti više nego konkurentni. Krka je solidna ekipa, ali mislim da će njihov najveći domet biti gornji deo tabele, možda se ušunjaju na neki f4, ali više od toga teško.
Tesko ce Krka i do 8 najboljih ekipa,a kamo li do F4.Zvezda i Partizan su za mene prvi favoriti.Cibona i Cedevita ce sigurno napraviti dobar tim,a verovatno i Igokea koja ce igrati makar Evrokup pa bi bio red da za to dovedu i neko pojacanje.Buducnost je dovela Sehovica,a MZT ce izgleda da dovede najboljeg Stojanovskog i oni su mi svi jaci od Krke.Jos i Radnicki ako upadne :dance:

Planinic je odlican igrac znam da je i Zvezda kao htela da ga dovede,ali je on otisao u Makabi.Izgleda da kosarkasi sa ovim prostora u zadnje vreme lose igraju u Makabiju.Evo prvo Macvan pa sad i Planinic.Nemaju dovoljno minuta tamo.
I Zoran Planinic je slobodan igrac jer je napustio Himki.Da nece i on da se vrati u Hrvatsku kosarku?
Korisnikov avatar
By Kure
Bajić otišao iz Igokee. Izgleda da je rasulo na pomolu, jer čisto sumnjam da bi otišao ako su mu obećali stabilne finansije, dobar sastav uz igranje u evropi (EL kroz kvalifikacije teško, ali je EC osigurana)...

Jbg, gotivni su bili, ali su izvarani za medalju...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kure napisao:Bajić otišao iz Igokee. Izgleda da je rasulo na pomolu, jer čisto sumnjam da bi otišao ako su mu obećali stabilne finansije, dobar sastav uz igranje u evropi (EL kroz kvalifikacije teško, ali je EC osigurana)...

Covek je izgleda dobio dobru lovu od neke Ukrajinske ekipe.
Jorovic,Dozet,Joksimovic i drustvo bi trebalo da ostanu
Korisnikov avatar
By MileBL
U Igokei situacija nije bas 100, nisu im isplacene dve plate za proslu sezonu, Bajic ima zivotnu priliku da zaradi koju kintu, razumljivo je da odlazi.
Sto se tice Krke, oni su jedan od najstabilnijih klubova finansijski gledano u ABA ligi, kod njih nema planiran i realizovan budzet, s obzirom da su doveli Dzikica za trenera treba ocekivati da naprave vrlo dobru ekipu i da se bore za izlazak u Evropu, Evro kup sigurno.
Korisnikov avatar
By Lepus
Jao se ekipi koja uzme Bajica.

Pred sam kraj sezone, u toku finala sa Sirokim, pojavila se informacija da igraci hoce da bojkotuju Bajica. Titula je osvojena pa je to sve splasnulo. Da li je istina, nemam pojma.
By dexy
Planinic je odlican igrac znam da je i Zvezda kao htela da ga dovede,ali je on otisao u Makabi.Izgleda da kosarkasi sa ovim prostora u zadnje vreme lose igraju u Makabiju.Evo prvo Macvan pa sad i Planinic.Nemaju dovoljno minuta tamo.
I Zoran Planinic je slobodan igrac jer je napustio Himki.Da nece i on da se vrati u Hrvatsku kosarku?[/quote]

Nijedan košarkaš sa ovih prostora nije uspeo u Makabiju, osim Nikole Vujičića.
Generalno gledano zaista je malo naših igrača koji su uopšte igrali tamo. Osim pomenutog Mačvana ja se sećam samo još 2 igrača
1. Velibor Radović (iz Zvezde)-imao mizernu minutažu i učinak, mada je veliko iznenađenje bilo i sam potpis za Makabi
2. Radosav Ćurčić- 2 sezone igrao rezervnog centra, dosta dobro.

Nije mi jasno zašto se naši košarkaši tamo teško snalaze. Moguće je to što bogati Izraelci nemaju strpljenja da sačekaju igrača, već žele momentalni učinak. Drugi razlog koji mi pada na pamet je taj što oni preferiraju uglavnom tamnopute Amerikance.
By dexy
MILOS OBILIC napisao:
Kure napisao:Bajić otišao iz Igokee. Izgleda da je rasulo na pomolu, jer čisto sumnjam da bi otišao ako su mu obećali stabilne finansije, dobar sastav uz igranje u evropi (EL kroz kvalifikacije teško, ali je EC osigurana)...

Covek je izgleda dobio dobru lovu od neke Ukrajinske ekipe.
Jorovic,Dozet,Joksimovic i drustvo bi trebalo da ostanu
Svi ovi igrači su prevalili 30. godinu, teško da će uspeti da ponove igre iz ove sezone.
Par puta sam već pisao da će za Igokeu ovo biti veoma teška sezona, čak mislim da će predstavljati vrlo neprijatno iznenađenje.
Korisnikov avatar
By Gaja
ampion Hrvatske, zagrebačka Cibona, posle dovođenja trofejnog trenera Nevena Spahije na klupu, pravi i tim za velike domete u narednoj sezoni. Prema pisanju izraelskih medija, centar Makabija iz Tel-Aviva Darko Planinić (23), blizu je prelaska u redove "Cibosa" na jednogodišnju pozajmicu. Hrvatski centar je tokom minule sezone iz Širokog Brijega pojačao "Ponos Izraela", ali nije uspeo da se izbori za veću minutažu u rotaciji kod Dejvida Blata, mada je imao nekoliko solidnih rola u Evroligi tokom kratkog vremena u igri. S obzirom na to da bi i u narednoj takmičarskoj godini verovatno imao isti status u ekipi, najbolja opcija je selidba u sredinu gde bi ponovo bio u prvom planu. Dolazak Nikole Vujčića na mesto sportskog direktora Makabija, kao i inicijativa Spahije da se dovede Planinić, samo će, pišu Izraelci, ubrzati transfer u Zagreb jedno vreme prvog strelca ABA lige. (Foto: MN Press)

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=103722
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]