Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Odoh i ja..Mada je tema pun pogodak,sve vise gostiju na forumu. :D
Cuj, danas moze a za sutra nisam siguran. Bojim se da ova tema ne implodira sutra uvece posle derbija, pogotovo ako bude nemilih scena
Moracemo da donesemo PP APARAT na istu :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By familija
Yopitsch-Kurz napisao:Cuj, danas moze a za sutra nisam siguran. Bojim se da ova tema ne implodira sutra uvece posle derbija, pogotovo ako bude nemilih scena
Moracemo da donesemo PP APARAT na istu :lol: :lol: :lol:
Ne boj se, tu sam ja za vreme i posle derbija da gasim..popodne cu da nabavim svu mogucu opremu... :naughty: :lol: :dance:
Kul posto ja necu biti tu, da ne ulazim u detalje!
Samo cu reci sledece : jedno dete hoce da uvede i kameru u nase seksualne odnose, hoce video zapis toga sto se desava, i to bas sutra uvece :lol: :lol: :lol:
Da ne zalazim u detalje, kad bude otvoricu posebnu temu, nesto poput MODERATORI U XXX AKCIJI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By familija
Yopitsch-Kurz napisao:Kul posto ja necu biti tu, da ne ulazim u detalje!
Samo cu reci sledece : jedno dete hoce da uvede i kameru u nase seksualne odnose, hoce video zapis toga sto se desava, i to bas sutra uvece :lol: :lol: :lol:
Da ne zalazim u detalje, kad bude otvoricu posebnu temu, nesto poput MODERATORI U XXX AKCIJI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imas opravdano sto se tice derbija i teme sutra uvece... :auto-layrubber: :banana-angel: :greetings-wavegreen: :handgestures-thumbupleft: :handgestures-thumbupright: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingdrunk:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1000

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]