Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Mega prijavila Krusevac i Smederevo kao mesto domacinstva.Za 7 dana odlucuju.

Ja pikiram na Sd.Nova hala u samom centru,blizina Bg-a..
Korisnikov avatar
By Zex88
evo slika hale

http://www.smederevo.org.rs/Opstina-SME ... 25__2__lat

Edit:ceo kompleks :DSlika

Hala(3500),zenba(10000 mesta),baloni za fudbal i tenis.
By Master
Hala je perverzija, igrao sam ove godine u njoj, pravljena je za Univerzijadu, jos uvek je ocuvana, kazu da je "sestra bliznakinja" Milenijumu iz Vrsca. Za neverovati je da svaki prekidac u svlacionicama radi, nijedna slavina nije polomljena, a i fenovi za kosu su u funkciji. :) Mada, msm a nije hala bila faktor koji je opredelio Miska da vodi ekipu iz Ks-a, ali svakako ce imati super uslove.
By Jaycee Carroll
master napisao:Hala je perverzija, igrao sam ove godine u njoj, pravljena je za Univerzijadu, jos uvek je ocuvana, kazu da je "sestra bliznakinja" Milenijumu iz Vrsca. Za neverovati je da svaki prekidac u svlacionicama radi, nijedna slavina nije polomljena, a i fenovi za kosu su u funkciji. :) Mada, msm a nije hala bila faktor koji je opredelio Miska da vodi ekipu iz Ks-a, ali svakako ce imati super uslove.
Brate ima li papira u WC-u? :mrgreen:
By Master
Jaycee Carroll napisao:
master napisao:Hala je perverzija, igrao sam ove godine u njoj, pravljena je za Univerzijadu, jos uvek je ocuvana, kazu da je "sestra bliznakinja" Milenijumu iz Vrsca. Za neverovati je da svaki prekidac u svlacionicama radi, nijedna slavina nije polomljena, a i fenovi za kosu su u funkciji. :) Mada, msm a nije hala bila faktor koji je opredelio Miska da vodi ekipu iz Ks-a, ali svakako ce imati super uslove.
Brate ima li papira u WC-u? :mrgreen:
Posle nas ga vise nije bilo... :-)
p.s. Pre toga bio neki beli, mada ja vise preferiram rozi, manje se prlja. :P ;)
Korisnikov avatar
By Zex88
Mala ispravka,pocetak radova je bio tokom 90-ih,a onda je nestalo para
Pa je opet posle 2000 krenuo rad,pa nestalo.
Grubi radovi su u najvecoj meri bili zavrseni,da je trebala cela da se gradi,opet para ne bi bilo..
Korisnikov avatar
By kostakurta
kostakurta napisao: O Smederevu neću da trošim reči. :) Naša jedina šansa je da Mega uđe u ABA ligu, da se fuzionišemo i da se preseli kod nas, hehehe. :)
Reče prorok pre nekih 6 meseci! :lol: :o :dance:
Korisnikov avatar
By Zex88
kostakurta napisao:
kostakurta napisao: O Smederevu neću da trošim reči. :) Naša jedina šansa je da Mega uđe u ABA ligu, da se fuzionišemo i da se preseli kod nas, hehehe. :)
Reče prorok pre nekih 6 meseci! :lol: :o :dance:
Ocekujemo izvestaje iz hale. :D
Hoce li KK Smederevo imati neku korist?Da da Misko neke igrace. :)
Korisnikov avatar
By kostakurta
Naravno, očekujte izveštaje (ako se sve ovo zaista i desi)! ;)
Inače, o svemu ovome znam samo ono što sam pročitao iz štampe (ako dobijem neku insajdersku informaciju, javljam), a negde sam pročitao da će KK Smederevo da postane filijala Mege, te bi tu igrali oni klinci iz Mege 2 koja je igrala i razvojnu ligu ove godine. S obzirom da Smederevo, i kao grad i kao klub, finansijski stoji očajno, ovo bi bio pun pogodak!
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]