Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Videcemo za koji grad ce se Mega odluciti. Ako je vec Krusevac ispao kao moguca opcija, mislim da bi Kraljevo bila odlicna sredina, tamo ljudi zaista vole kosarku, a i prilicno je veliki grad. Jedino sto ne znam koliko je hala dobra, posto mi nije preko snimaka delovala kao nekog izuzetnog kvaliteta. Takodje, ukoliko se trazi neki grad u kom bi mogli i sponzora da dobiju mislim da ce tek onda imati problem jer mislim da takav grad nece pronaci.
Korisnikov avatar
By Jef Costello
Hala u Kraljevu (ako mislimo na istu) je u dobrom stanju, solide svlačionice, košarkaški pismena publika, ali je smešno mala. Slično je i u Užicu mada po kapacitetu u poređenju s Kraljevom deluje kao Staples centar iako ima tribine samo s jedne strane (možda malo i iza koševa). Izvinjavam se unapred bolje upućenima jer pišem po sećanju koje je staro, pa bogami, desetak godina... :)

Inače, drugar iz Kraljeva mi je rekao da se gradi nova hala, ne znam dokle je to stiglo.

Hala u kruševcu po onome što sam video preko TV-a je u očajnom stanju. Najjadnije je što nisu lepo izbrisali ni liniju za staru trojku.

Zna li neko kakva je situacija sa košarkaškom infrastrukturom u Srbiji? Gradi li se šta? Šta bi sa onom halom u Valjevu, najavjljivali su da će imati 8,000 mesta!?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Neka dodje Mega u Sabac imamo halu od oko 3000 mesta.Svlacionice su solidne.
A Valjevo gradi halu od 5000 mesta jer je ministarka Snezana Samadzic Markovic rekla da hala od 8000 mesta ne treba Valjevu i da je dovoljna hala od 5000 mesta.
I zar Kraljevo ne radi novu dvoranu od 4500 mesta koja ce biti uskoro gotova???
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Mega bi mogla u Nis ili Leskovac, to bi bio pun pogodak.
Dobre hale a ljudi i tako nemaju sta pametno da gledaju (od sportskih desavanja)
Korisnikov avatar
By rudonja
Ja podrzavam sve lokacije juzno od Save i Dunava.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Yopitsch-Kurz napisao:Mega bi mogla u Nis ili Leskovac, to bi bio pun pogodak.
Dobre hale a ljudi i tako nemaju sta pametno da gledaju (od sportskih desavanja)
Onda u Leskovac.Jos da na roze dres stave sliku crvene paprike
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Mega bi mogla u Nis ili Leskovac, to bi bio pun pogodak.
Onda u Leskovac.Jos da na roze dres stave sliku crvene paprike
Hahahah hoces ljutu, slatku, suvu, lucenu ili tucanu?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Jeff Costello

Kad sam mislio na stanje hale mislio sam na velicinu. Ne znam pravo da ti kazem koliko ima hala, kada sam bio u KV-u ortak mi je pokazao Dom sportova (valjda se tako zove) i spolja mi je delovala bas malo, mada mi je on rekao da je dobar deo hale ukopan u zemlju :?: pa da zato tako izgleda. Nisam ulazio u halu pa zaista ne znam i ne bih nista da tvrdim. Preko KLS snimaka je tesko proceniti kapacitet jer je sam kvalitet snimka ocajan. Steta sto je @VladaKV napustio forum, on bi sigurno dao tacnu informaciju.

Sto se Uzica tice Veliki Park prima 2000 ljudi, a mislim da moze do 2500 da se nagura. Problem je sto tamo vec igra Sloboda koja je imala odlicnu posecenost i u KLS-u i u Super ligi.

Sto se ostale infrastrukture tice nisam najbolje upucen. Koliko znam Pirot je relativno skoro dobio finu halu kapaciteta oko 1000mesta. Sto se ostalih hala tice Zrenjanin bi trebao da ima jednu ok halu (ako me secanje sluzi zove se Kristalna dvorana) i mislim da sam cuo neke price da se gradi jos jedna nova hala.

Valjevo sumnjam da gradi toliku halu, mada istina je da je posecenost sportskih dogadjaja u Valjevu na izuzetnom nivou. Ima forumasa iz zapadne Srbije pa nam mogu reci nesto vise.

Mislim da i Subotica ima finu salu, a sa Spartakom u buli, mislim da uz Kraljevo (Masinac totalni raspad, Sloga se jos drzi, ali tesko) od relativno velikih gradova jos najvise moze da ponudi.

Naravno najbolja stvar bi bila Nis sa Cairom koji mislim da ima najveci kapacitet od svega ovoga sto sam nabrojao i to ubedljivo najveci, ali je problem sto nisam siguran koliko je niska publika zainteresovana za kosarku. Ekipu Konstantina su ocajno ispratili iako su momci igrali veoma lepo cele sezone i bilo je uzivanje gledati ih. Opet, Misko je dobar u smislu reklame i mozda bi i uspeo da afirmise Nislije, @Flameni bi mogao da nam kaze ima li tako neki poduhvat ikakve logike?

Sto se ostalih gradova tice, zaista ne znam ko bi mogao da dodje u opticaj. Cujem da se spominje Smederevo? Ne znam zasto samo, mozda zato sto je relativno blizu BG-a, ali opet mi je malo cudno.. Mada mislim da je i Smederevu bila Vizura sponzor (moguce neka druga vizura, ali prilicno sam siguran da sam tako nesto procitao) pa je moguce da tu ima neceg.

Vrsac takodje ima sjajnu halu, ali potpuno nezainteresovanu publiku te se ne isplati seljenje tamo.

To je to sto mi je trenutno palo na pamet, voleo bih da neko sa bolji informacijama izadje. Kakvi su kapaciteti Sapca, Panceva, Leskovca i ostalih gradova sirom Srbije mi je apsolutno nepoznato.

EDIT: evo pretekose me ljudi.
Poslednja izmena od Karaburac u Ned Jun 16, 2013 1:53 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]