Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By familija
Igokea - Siroki 3:2 u pobedama 74:69!!!

Cestitke nasoj braci iz Republike Srpske na osvojenoj tituli..
Odgledah malo koliko sam mogao (pratim i Real -Saragosa i Kantu - Roma), Jako teska i tvrda utakmica, napeta do poslednjih sekundi..Sutalo na kraju promasio otvorenu trojku, i izgubio loptu (okliznuo se i pao), na drugoj strani Edvards dao 2+1, Jorovic igrom ledjima dvojku i to je na kraju odlucilo pobednika!!

Igokea ide u Aba direktno , a Siroki takodje uz uslov da placa vajld-kart 150 hiljada evrica!
By kosta76
familija napisao:Igokea - Siroki 3:2 u pobedama 74:69!!!

Cestitke nasoj braci iz Republike Srpske na osvojenoj tituli..
Odgledah malo koliko sam mogao (pratim i Real -Saragosa i Kantu - Roma), Jako teska i tvrda utakmica, napeta do poslednjih sekundi..Sutalo na kraju promasio otvorenu trojku, i izgubio loptu (okliznuo se i pao), na drugoj strani Edvards dao 2+1, Jorovic igrom ledjima dvojku i to je na kraju odlucilo pobednika!!

Igokea ide u Aba direktno , a Siroki takodje uz uslov da placa vajld-kart 150 hiljada evrica!
Svaka čast Igokei. :clap: :clap: :clap: Umalo da im se dogodi sudbina Radničkog. Igrali su f4 ABA...Zamisli da iduće godine ne igraju ABA ili da placaju ucesce a yasluyili su Evroligu po propozicijama sa pocetka sezone. Bila bi tragedija..Ne mislim na kraj sveta ali svakako sportska tragedija.
By dexy
Dobro, ali njihovo učešće u ABA ligi nije bilo ugroženo. Pitanje je bilo samo plaćaju li to zadovoljstvo ili ne.
U svakom slučaju, čestitke Igokei.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Liga je tako izmuvala Igokeu da je u najmanju ruku trebala da im obezbedi sigurno ucesce za sledecu sezonu. Ali dobro, ipak se Igokea izborila na terenu za to i to je najbolje...
Korisnikov avatar
By familija
Jomer napisao:ja sam negde procitao da Siroki kao nema tih 150k i da ce odustati od ABA lige
E tu bi tek nastao haos koga ubaciti..mozda opet Nimburk... :lol: :lol:
Nasi ne bi mogli (niko ne moze vise od 4 kluba), Split takodje (ispao kao poslednji)..
Mozda DZoli Sibenik, ili Zlatorog Lasko...
By Jaycee Carroll
familija napisao:
Jomer napisao:ja sam negde procitao da Siroki kao nema tih 150k i da ce odustati od ABA lige
E tu bi tek nastao haos koga ubaciti..mozda opet Nimburk... :lol: :lol:
Nasi ne bi mogli (niko ne moze vise od 4 kluba), Split takodje (ispao kao poslednji)..
Mozda DZoli Sibenik, ili Zlatorog Lasko...
Rabotnicki ;)
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]