Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Drzavni projekat a igraci igraju besplatno(jer para nemamo)..
Vule ti si kralj..
Fascinira me kada neko napise kritiku(iznese misljenje) o drugom timu,nema argumenata protiv,nego je odgovor,tvoj tim je banda lopovska.
Korisnikov avatar
By Gale
Edi, ko Boga te molim, nemoj da ideš predaleko sa tom pričom. Da se ne kačimo sada ovde i oko Dinkića, zagadili su nam politiku, ne moraju baš i forum.
Molim te brate.

Važnije: Dal' stvarno idemo svi na f4? Ne pratim kalkulacije, pa nemam pojma. Jao, kad bi svi otišli tamo...Živela majčica Srbija!
By Edibledi
Živela brate! Prosti meni budali! Zarazan sam sa politikom, kad nema šta da se popije :)!
By milanezija
Gale napisao:Edi, ko Boga te molim, nemoj da ideš predaleko sa tom pričom. Da se ne kačimo sada ovde i oko Dinkića, zagadili su nam politiku, ne moraju baš i forum.
Molim te brate.

Važnije: Dal' stvarno idemo svi na f4? Ne pratim kalkulacije, pa nemam pojma. Jao, kad bi svi otišli tamo...Živela majčica Srbija!
Ima Lisac i Bilic i Lorbek kolektivno na koronarnu. A DV, Covic i Muta zajedno sa Dodikom da im odnose banane za brzi oporavak.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Nego, niko ne spominje ovo sto se desava po Hrvatskoj, suska se nesto da ce da se sastanu njihovi klubovi i da odlucuju o nekom istupanju iz lige...

Tek ce da bude cirkusa ovde, pazite sta vam kazem...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Karaburac napisao:nek istupe kompletno, daleko im lepa kuca.
Slazem se, nego to bi potpuno devalviralo regularnost takmicenja koje je ionako na samoj ivici regularnosti.
Hipoteticki, Radnicki bi dobio sluzbenim rezultatom naredne dve utakmice, Igokea je sigurno prva jer ne bi igrala protiv Cibone, Zvezda bi mogla da pusti Buducnost, koja moze da dobije sve do kraja, onda bi Partizan visio ako ne dobije Mzt i Igokeu

Sve ovo je teorija, ali znate i sami da ovde nista nije nemoguce...
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 515
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]