Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Au, Vildoza novo pojačanje... opet ko za KKCZ, to bih prihvatio na keca, da je u pitanju neka 2023. ili 2024. godina, ovako, mislim da smo itekako imali boljih opcija. Pogotovo, što je u pitanju 3. opcija na kecu ili 3. opcija na beku ili 5-6 igrač na pozicijama 1 i 2. Nisam pametan, tj. ja jesam, ali ovi naši gram mozga nemaju...

Na ovoj poziciji plaćati Vildozu koji je sa ozbiljnom košarkom završio u CZ one godine je neozbiljno, pogotovo što to nije mala cifra. Jeste on bio majstor i virtuoz, ali to je prošlo vreme, evo videli smo kakvu je sezonu u Virtusu imao. Plus je u tom Virtusu njega doveo Ivanović i dao mu slobodu i bili su on i Edvards sa odrešenim rukama da divljaju, vedre i oblače... Ako je on igrač od kojeg se očekuje da bude skorer, a nema mi logike da se ne očekuje, onda mislim da je njegovo vreme prošlo, ako je on igrač koji treba da bude pass first plejmejker koji će da ima 5-6 asistencija po utakmici, onda ok, ali opet pričajmo o ceni i kvalitetu.

Mišljenja sam da smo na ovu poziciju morali dovesti domaću opciju, da li je to neki Novak ili Drezgić ili Kondić ili Avramović ili Petrović ili više puta pominjani Velička/Ali Nikolić ili neko skroz sedmi nije važno.

Ajde da vidimo šta ćemo dalje, ali ovo mi se nikako ne sviđa, mada volim Vildozu kao igrača.

Pominje se Petrušev u nekim pričama, ako bi to bila situacija, ponavljam, ja obe ruke dajem za njega, domaći igrač, EL igrač koji je u top 10 igrača na svojoj poziciji, igrač u najboljim godinama.
Korisnikov avatar
By Zex88
Па и Вилдоза можда може бити домаћи. На основу жене. :)
KK Partizan 2026/27.

Па и Вилдоза можда може бити домаћи. На основу жен[…]

Да ли Даниловић јуниор мора овако да се испуцава и[…]