Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Слажем се. Проверени стрелци. Мора неко и да убацује лопту у кош.
Korisnikov avatar
By Zex88
Поздравили смо се и са Плавшићем.

Стварно сам очекивао више од њега са овим физикалијама..

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Крамер ново појачање..Ово ми баш неочекивано и нико није спомињао..
Хм,да ли то значи да на плеју иду Џонс,Батлер и Миљеновић?

Korisnikov avatar
By MileBL
Нови Били Берон, ако Бог да
Шта би са играњем КЛС, јел то само инцијатива била или почиње званично?
Korisnikov avatar
By Zex88
Нема праћку као Били,али је много бољи дефанзивац. Капирам да ће одбрана бити главни детаљ кад је у петорци и да изађе из блока и шутне за 3.

Нема ништа од КЛС-а..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Sre Jul 15, 2026 7:40 pm Крамер ново појачање..Ово ми баш неочекивано и нико није спомињао..
Хм,да ли то значи да на плеју иду Џонс,Батлер и Миљеновић?

Kakva koincidencija, juče baš napisah na temi KKP da je on jedan od igrača koje bih hteo kod nas.

Odličan igrač, visoki šuter, dobar defanzivac, nije sakat ume dovoljno s loptom, može 2 i 3 da pokriva lagano. On je apsolutno nešto najpribližnije Beronu, samo što koliko sam ispratio Bili je bio bolji na lopti. Mislim da je ovo odlično pojačanje, igrač iz Španije, pretprošle sezone bio najbolji šuter tamo, u Skariolovom sistemu se nije snašao. Dobar potpis, pogotovo što ga Navaro vrlo dobro zna.
Korisnikov avatar
By Zex88
Играч у оба правца,то нам треба јер немамо више Кодија који је риљао за све паре..

Korisnikov avatar
By Zex88
Мотли и званично. Задовољан сам потписом. Мислим да ће донети на обе стране доста.
Још је унапредио шут за 3.
Дакле још један плеј и центар + играчи за аба..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zanimljivo pojačanje... Da pričamo o njemu pre dve godine rekao bih odlično pojačanje, ovako solidna opcija na 5, koja može da širi, koja može da odigra i dole malo (koliko i treba danas), s druge strane i sa loptom može da nešto kreira. Centar 31 godinu, nema problema sa povredama, napredovao je prošle godine i bio ozbiljna opcija u Hapoelu i pored Oturua. Može u napadu dosta da da, dobra stvar tu mu je i Kris Džons bivši saigrač, tako da sve u svemu može lepo to da bude.

Na centru vaš sponzor pominje da ćete Medarevića iz Spartaka da uzmete, da li bi to bila 3. opcija, u Uzundua, iskreno meni bi se to svidelo, no sačekajmo nešto zavničnije.

Nešto mi ne deluje da ćete vi dovoditi još jednog pleja, al aj da vidimo...
KK Partizan 2026/27.

Ламар Стивенс је ново појачање Партизана.. Послат[…]