Teme vezane uz regionalnu ligu
By Jaycee Carroll
MileBL napisao:
Jaycee Carroll napisao:
MileBL napisao:Džejsi, imas li kakvih informacija kad ce novo pojacanje za CZ
Uskoro,pored Kener Medlija imate jos 2 kandidata za poiziciju 4,ali primarna opcija vam je on.Potpis ce biti do cetvrtka.
Hvala Džejsi za info :D

Trebaju nam jos dva igraca na bekovskim pozicijama, sta mislis kada tu mozemo ocekivati pojacanje?
Pocetkom avgusta se ocekuje da popuniti tj zavrsite sa selekcijom rostera za sledece sezone.Docice igrac na poziciju 1/2.
Korisnikov avatar
By Antoine
Jaycee Carroll napisao:Iz pouzdanih izvora sam saznao da u prici sa Partizanom se povezuje Deshaun Thomas,lik koji igra letnju ligu za SAS,napadacka masina,bice prava zamena za Bertu i Lucica.Daj boze da dodje.
Jaycee, ajde da te onako drugarski zamolim, ako već lupaš gluposti, potrudise da te gluposti budu bar malo realne, ok?

p.s. Prenesi svom dobro obaveštenom izvoru Sergeju da još čekamo Jareda Sullingera od prošle godine
Korisnikov avatar
By Karaburac
Antoine napisao:
Jaycee Carroll napisao:Iz pouzdanih izvora sam saznao da u prici sa Partizanom se povezuje Deshaun Thomas,lik koji igra letnju ligu za SAS,napadacka masina,bice prava zamena za Bertu i Lucica.Daj boze da dodje.
Jaycee, ajde da te onako drugarski zamolim, ako već lupaš gluposti, potrudise da te gluposti budu bar malo realne, ok?

p.s. Prenesi svom dobro obaveštenom izvoru Sergeju da još čekamo Jareda Sullingera od prošle godine

Onda bi tema bila obesmisljena...
Korisnikov avatar
By Nookie
Iz kornera ja da doletim i priupitam nesto. Who the fuck is Sergej? :D Vidim stalno ga spominjete,kapiram da je neki insajder ili...???
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Nookie napisao:Iz kornera ja da doletim i priupitam nesto. Who the fuck is Sergej? :D Vidim stalno ga spominjete,kapiram da je neki insajder ili...???
Dzejsijev dobar drug. Sinonim za obavestenost. :)
By Jaycee Carroll
Vesterman/Denmon(ili neki mladji domaci)
Milosavljevic/Bogdanovic/Dangubic
Thomas/Krstic
Lovernj/Gagic
Traore/Musli/Milutinov
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nookie napisao:Iz kornera ja da doletim i priupitam nesto. Who the fuck is Sergej? :D Vidim stalno ga spominjete,kapiram da je neki insajder ili...???
Lik koji je blizak upravi Partizana i bio je na kosarka.rs forumu dok nije doslo do one turbulencije, a onda je zajedno sa gomilom starih forumasa presao nad drugi foum (mislim da se tad zvao zemlja kosarke), a sada pise na MVP forumu. Ono sto Dzejsi izbegava da kaze jeste cinjenica da Sergej nikada nije dao tacnu informaciju pre nego sto se ozvanici, covek ima ulogu da pusta rovce u javnost, a ljudi kao sto je Dzejsi se prime na keca.
Korisnikov avatar
By Nookie
E to me zanimalo. Nisam znao dal zapravo ima neke kontakte sa upravom KK,ili je jednostavno nemac pojma...
Izvini sa offtopickom Jayce,nastavi sa informacijama :D :D
By Skaut
Jaycee Carroll napisao:Vesterman/Denmon(ili neki mladji domaci)
Milosavljevic/Bogdanovic/Dangubic
Thomas/Krstic
Lovernj/Gagic
Traore/Musli/Milutinov
Zar nije realnije da na 5 bude Salic,ako vec dolazi ? Dangubic i Krstic ne dolaze ove godine...Ko je Demmon?
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 503
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]