Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Lika
Ukratko, to nije nimalo losa grupa domacih igraca, bili su dosta zaguseni strancima. Dalje, Spahija je dosta kompliciran trener, precijenjen I sujetan, a Rimac je domaci decko koji zaista obozava I poznaje kosarku, a usto ima odlican odnos sa igracima, cijene ga I postuju. Dolazi iz kosarkaske porodice.

Edit: vrati li Cibona navijace I dovede jos jednog igraca kojega trenutno nastoje, mogao bi F4 biti veoma interesantan.
Edit2: evo i jednog teksta iz jutarnjeg lista od danas http://www.jutarnji.hr/cibona-konacno-i ... m/1156533/

Sent from my ST21i using Tapatalk
Nece biti Vladi lako u Igokei, Dodikovci hoce na F4
I predsednik Igokee Boris Spasojević nije krio zadovoljstvo dolaskom Jovanovića u Aleksandrovac.

"Drago mi je da smo angažovali kvalitetnog stručnjaka. Naš cilj ostaje isti, plasman na Fajnal for i titula u BiH. Nadam se da ćemo sa Jovanovićem na klupi to uspeti i da ostvarimo", naglasio je prvi čovek aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine.
Ako budu sampioni BiH i ostvare par pobeda do kraja lige to ce biti uspeh za njih.
dexy napisao:Mislim da posle poraza u KG Igokea samo teoretski može do F4, mada i to ne pije vodu.
Па немају тако тежак распоред сем гостовања у ПГ и у Загребу Цедевити... Ако би моментално подигли форму на ниво прошлогодишње (што је наравно немогуће) верујем да би до краја имали макс један пораз, а за Ф4 се боре са Цибоном и Будућности које им беже две победе... Имају они добар тим којем желим све најбоље, уз наду да је само питање дана када ће Цибону престати да сере, а имају и тежи распоред јер још нису играли са водећим тројцем... Мислим колико је тешко зауставити једног и по играча? Стварно је ова лига крш крша када такав тим ређа победе...
trebaju otpustiti vilijamsa i štembergera, dovesti jednog visokog koji je u stanju da igra odbranu, skače i zagrađuje, i dati više šanse goranu gajoviću koji je najpotcjenjeniji igrač trenutno u ligi. mislim da je ovo sjajan potez ako bi vlade ostao sledeće godine i selektirao ekipu.
meni je on pao na pamet dok je vujošević bio u bolnici da ako se nešto iskomplikuje, da će partizan da ga vrati...a mislim da dugoročno, kad se dule penzioniše, jovanović će se vratiti u partizan.
SinisaBL napisao:trebaju otpustiti vilijamsa i štembergera, dovesti jednog visokog koji je u stanju da igra odbranu, skače i zagrađuje, i dati više šanse goranu gajoviću koji je najpotcjenjeniji igrač trenutno u ligi. mislim da je ovo sjajan potez ako bi vlade ostao sledeće godine i selektirao ekipu.
meni je on pao na pamet dok je vujošević bio u bolnici da ako se nešto iskomplikuje, da će partizan da ga vrati...a mislim da dugoročno, kad se dule penzioniše, jovanović će se vratiti u partizan.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]