Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Kure
Стварно каква је ова смрда распад лига, два-три полуозбиљна тима остало боранија тешка... Појести ћу се само још једном да чујем оно "друга најјача лига у Европи"... :roll: ЛОЛЧИНА бре...
Korisnikov avatar
By Nookie
Kure napisao:Стварно каква је ова смрда распад лига, два-три полуозбиљна тима остало боранија тешка... Појести ћу се само још једном да чујем оно "друга најјача лига у Европи"... :roll: ЛОЛЧИНА бре...
Ovo je najslabija sezona Aba lige od kako postoji. Sem vas i nas,ostalo go *****. Donekle i Cedevita...
Ana trenutno nije ni u top5 liga Evrope...
Gledam sad Kragujevcane,za 17min su sutnuli 17puta za tri,a 9 za dva....mucno mi i da gledam
Edit: Evo i 18og :D
Korisnikov avatar
By Kure
Пази, ви још лепо гурате, ми се повремено распаднемо пред екипом која не би добијала ни испред зграде...
Последњи, можда и кључни, ударац ми је задала Цибона која је добила Олимпију са једним крштеним играчем у најави (Шарић), једним индијанцем (Блесингејм), једним сплаваром (Планина) и два ветерана (Кус и Марин), остало немачи појма и ђеца...
Стварно нисам очекивао да је овако лоше... Да је све нормално са овим тимом не би пола терена прешли. :lol:
Квалитет АБА лиге се стварно максимално искварио, контам да је у просеку ту мртва трка са немачком другом...пар тимова искоче, али и ти тимови су сув просек у европским оквирима...остали брукају...
Korisnikov avatar
By Kure
Yopitsch-Kurz napisao:Cvajta je ozbiljna liga...

[highlight=#ffff40]Verujem da je ABA druga najbolja (posle Endesa) liga u celoj Evropi.[/highlight]
:lol:
Slika
Korisnikov avatar
By Nookie
Kure napisao:Пази, ви још лепо гурате, ми се повремено распаднемо пред екипом која не би добијала ни испред зграде...
Последњи, можда и кључни, ударац ми је задала Цибона која је добила Олимпију са једним крштеним играчем у најави (Шарић), једним индијанцем (Блесингејм), једним сплаваром (Планина) и два ветерана (Кус и Марин), остало немачи појма и ђеца...
Стварно нисам очекивао да је овако лоше... Да је све нормално са овим тимом не би пола терена прешли. :lol:
Квалитет АБА лиге се стварно максимално искварио, контам да је у просеку ту мртва трка са немачком другом...пар тимова искоче, али и ти тимови су сув просек у европским оквирима...остали брукају...
Mislim da si mogao i Kusa u splavare da stavis. Tako mi deluje :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Karaburac napisao:Cvrsto verujem da je Jadran medju tri najbolje lige u Evropi a mozda i sire. Svakako nije najbolja liga ali se sa VTB 'kolje' za drugo mesto.
I šta ćemo sad? :angry-tappingfoot:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Misljenja se menjaju. Sad mi svi deluju bolje od ''nas''.

EDIT: Mislim da su nas Turci i Nemci definitivno presisali, VTB i Spanci su uvek i bili bolji. Sad smo tu negde u rangu sa Italijanima i Grcima, stim sto mislim da su i jedni i drugi bolji malo od nas...
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]