Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Lucky
MILOS OBILIC napisao:Ne zelim da u bilo kom srpskom klubu strana deca dobijaju sansu umesto nase.Ako se dovodi stranci treba dovesti Amerikanca ili zaista odlicnog mladog igraca kao Bertans,a ne uzimati razne Francuze i od njih stvarati igrace koji ce biti protivnici nasoj deci.Zbog Vestermana Miljenovic je otisao iz Partizana,zbog laznog Srbina Markovica Miljenovic nije imao minutazu u Radnickom.
A to krilo sto ste nasli nadam se da necete dovesti.Dosta je vise raznoraznih stranaca i u Zvezdi i u Partizanu.Ove moje budale oteraju Rakocevica da bi doveli Blazica,a doveste Crnca koji ce oduzeti minutazu nasem najboljem mladom igracu u 93 godistu Luki Mitrovicu.To samo budale mogu.

Cvetkovic,Luka Mitrovic,Ristic,Rebic,Tejic,Djukanovic+raznorazni momci iz generacije 95 do generacije 98 su u mladjim selekcijama nase reprezentacije.

[glow=red]Salic nema sta da trazi ove sezone u prvih 12.Decko jednostavno nikad nije igrao seniorsku kosarku,a najozbiljnije sto je igrao bila je Bosanska liga za mladje kategorije[/glow]
Salic takav kakav jeste (iako jos nema 18 godina) ce imati vise minuta u KKP nego Cvetkovic u CZ i za sezonu - dvije ce sa Milutinovom (Boze zdravlja, za ostalo ce se pobrinuti Dule) ciniti najbolji tandem centara u EL kao i u reprezentaciji Srbije.
Korisnikov avatar
By Lucky
Bogdan Bogi Bogdanovic napisao:
Lucky napisao:
Bogdan Bogi Bogdanovic napisao:Ispravka zahvaljujuci clanu Lucky imali smo 7(zaboravio sam Andrica)
Koga sam onda ja zaboravio ? Mozda mislis na Mladju ? Njega bas i nismo forsirali mada je dobio koji minut.
Mislio sam i na Dragana :D
Pa dobro, mladost je relativan pojam. U svakom slucaju i on je uz Lucica u KKP isklesan za reprezentaciju za narednih par godina. :dance:
Korisnikov avatar
By Bogdan Bogi Bogdanovic
@MILOS OBILIC
Ti pricas o generaciji 95 do 98 i time mesas stvari...ta tvoja prica ce biti validna tek kad te igrace ubacite u prvi tim(videlo se koliko dobijaju sanse Mitrovic i Cvele).
To se pricalo i za Milutinova pre prosle sezone,a on je dobijao vise minuta od Cveleta koji uzgred iza sebe ima dve sezone kakve takve u prvom timu.
Salic da li ce da igra u 12 videcemo,ali iz prethodnih iskustava vece su sanse da hoce,pogotovo sto ima gradju jednog 22-ogodisnjaka.Takve Dule voli(citaj Pekovic).
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bogdan Bogi Bogdanovic napisao:@MILOS OBILIC
Ti pricas o generaciji 95 do 98 i time mesas stvari...ta tvoja prica ce biti validna tek kad te igrace ubacite u prvi tim(videlo se koliko dobijaju sanse Mitrovic i Cvele).
To se pricalo i za Milutinova pre prosle sezone,a on je dobijao vise minuta od Cveleta koji uzgred iza sebe ima dve sezone kakve takve u prvom timu.
Salic da li ce da igra u 12 videcemo,ali iz prethodnih iskustava vece su sanse da hoce,pogotovo sto ima gradju jednog 22-ogodisnjaka.Takve Dule voli(citaj Pekovic).
Ali igru 15-ogodisnjaka.Nazalost ja ni od njega ni od Milutinova ne ocekujem nista.Bolje ne ocekivati puno,a da te oni iznenade.Morace da vezbaju momci svaki dan i u Partizanu i sami da bi postali igraci jer su daleko od potrebnog nivoa.Pre svega Milutinov zbog jako lose gradje.
Korisnikov avatar
By Bogdan Bogi Bogdanovic
@MILOS OBILIC
Izgleda da si zaboravio kako je bio gradjen Pekovic sa 21, a kakvu je tek igru imao te prve sezone...pricali su za njega obicno drvo.E pa sad je to drvo obradjeno i jedno od najboljih centara NBA.
Milutinov je imao bolest i smrsao je naglo,misicna masa kod centara dolazi sa godinama,a igru Milutinova za koju kazes da je losa je tvoje misljenje.Ja kod njega vidim nesto sto ce sa godinama doci do takvog nivoa da ce se otimati svi za njega.A jos vise mi je drago sto i Partizan to vidi.
I od Salica i od Milutinova ocekujem i nadam se mnogo,ali i da nije tako to ne menja cinjenicu da ce biti vrhunski igraci ako ih zaobidju povrede,jer sve uslove imaju za to(citaj kontinuitet u vrhunskom radu).
Korisnikov avatar
By zola
Karaburac napisao:Pa ja sam ga prvo pogledao zbog odlicnih fizickih karakteristika, visok 202cm, raspon ruku 210cm igra trojku, onda sam mu pogledao statistiku i video da lepo prangija za tri poena... Zakljucio odmah da nam takav treba :D. Jos igra u ne bas narocito poznatom klubu, tako da bi i mogao da mu se predstavi koncept :). Videcu da ga pogledam sad protiv Crnogoraca...
Pogledao sam sinoc par Berzinsovih klipova i stvarno mi se dopalo kako igra. Ali na jednom klipu pise da je na pozajmici u Valmieri i da je pod ugovorom sa VEF Rigom (ne pise do kad), tako da bi to mogla da bude nepremostiva prepreka
By grobar sa kosova
Janis Tima je izuzetan igrac!Ako mozemo da ga dovedemo ne treba uopste da razmisljaju!Ja sam odusevljen ovim sto sam video!
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Ja bi radje gledao talentovanog Letonca i Francuza od 20 i par godina nego amera od 30 i neku pa kakav god da je ako ne mozemo da dovedemo nekog našeg klinca.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 503

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.