Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Mozda bas posle toga i natrci neko od sponzora iz francuske i igraca iz letonije što i ne bi bilo tako loše :)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
A mozda firsirati mlade srpske igrace ako hocete da drzava pomogne?Sto bi Srbija pomogla Partizanu ako on forsira mlade Francuze,Letonce...
Korisnikov avatar
By Gale
Karaburac napisao:Eeeeeeeeeeeeee kad sam ja pricao o Berzinsu kao dobrom resenju na trojci :D. Jos pre dve nedelje... Imam taj njuh da naslutim ko ce da izdominira :D
Ovaj je zreo da se u vidu "Karaburac - amandmana" doda 'Toine -ovom madness scouting report-u.
Korisnikov avatar
By Bogdan Bogi Bogdanovic
MILOS OBILIC napisao:A mozda firsirati mlade srpske igrace ako hocete da drzava pomogne?Sto bi Srbija pomogla Partizanu ako on forsira mlade Francuze,Letonce...
Zato ste vi kao poznati brend za mlade igrace(pogotovo domace) dobili pare od drzave(ili bolje da kazem drzava vas nije blokirala i dozvolila je priliv privatnog kapitala). :doh:
Mi smo pored tih sto kazes Letonaca i Francuza imali samo prosle sezone 6 mladih igraca za reprezentaciju,a koliko ste vi imali?
Korisnikov avatar
By Lucky
MILOS OBILIC napisao:A mozda firsirati mlade srpske igrace ako hocete da drzava pomogne?Sto bi Srbija pomogla Partizanu ako on forsira mlade Francuze,Letonce...
Bogdanovic, Andric, Musli, Gagic, Milutinov, Salic,...
A kod vas u komsiluku ?
Edit: BBB bio brzi :)
Poslednja izmena od Lucky u Pet Jul 19, 2013 2:08 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Gale
Lucky napisao:
Bogdanovic, Andric, Musli, Gagic, Milutinov, Salic,...
A kod vas u komsiluku ?
Volej
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne zelim da u bilo kom srpskom klubu strana deca dobijaju sansu umesto nase.Ako se dovodi stranci treba dovesti Amerikanca ili zaista odlicnog mladog igraca kao Bertans,a ne uzimati razne Francuze i od njih stvarati igrace koji ce biti protivnici nasoj deci.Zbog Vestermana Miljenovic je otisao iz Partizana,zbog laznog Srbina Markovica Miljenovic nije imao minutazu u Radnickom.
A to krilo sto ste nasli nadam se da necete dovesti.Dosta je vise raznoraznih stranaca i u Zvezdi i u Partizanu.Ove moje budale oteraju Rakocevica da bi doveli Blazica,a doveste Crnca koji ce oduzeti minutazu nasem najboljem mladom igracu u 93 godistu Luki Mitrovicu.To samo budale mogu.

Cvetkovic,Luka Mitrovic,Ristic,Rebic,Tejic,Djukanovic+raznorazni momci iz generacije 95 do generacije 98 su u mladjim selekcijama nase reprezentacije.

Salic nema sta da trazi ove sezone u prvih 12.Decko jednostavno nikad nije igrao seniorsku kosarku,a najozbiljnije sto je igrao bila je Bosanska liga za mladje kategorije
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Pet Jul 19, 2013 2:13 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By Lucky
Bogdan Bogi Bogdanovic napisao:Ispravka zahvaljujuci clanu Lucky imali smo 7(zaboravio sam Andrica)
Koga sam onda ja zaboravio ? Mozda mislis na Mladju ? Njega bas i nismo forsirali mada je dobio koji minut.
Korisnikov avatar
By Bogdan Bogi Bogdanovic
Ako dovedemo nekog Letonca ili koga vec to ce biti jer je Bertans povredjen tako da ne povecavamo njihov broj.A to sto se pravi razlika izmedju amerikanca,Letonca,Francuza...to je najveca glupost...stranac je stranac...
Jedino treba da se pravi razlika izmedju mladog igraca i starog koji dolazi na jednu sezonu.Miljenovic jeste otisao,ali ko kaze da je Westerman losiji od njega taj ne vidi dobro.
Sledeca sezona ce biti dokaz za to.Lovergney je toliki potencijal sto je pokazao i ovogodisnji draft
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 503

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.