Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Bogdan Bogi Bogdanovic napisao:Janis Berzins 93god. cini mi se kao dobar prospekt za nas,ucestvovao za Letoniju do 20 godina igra za Valmeiru odakle je i Bertans.
http://basketball.eurobasket.com/player ... era/182521
Zbog njega sam gledao sve tekme letonije i mali mi deluje kao jako dobar sa velikim M da sutne kad je gusto. Mozda treba Bertu agnazovati da to malo pogura :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Eeeeeeeeeeeeee kad sam ja pricao o Berzinsu kao dobrom resenju na trojci :D. Jos pre dve nedelje... Imam taj njuh da naslutim ko ce da izdominira :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa ja sam ga prvo pogledao zbog odlicnih fizickih karakteristika, visok 202cm, raspon ruku 210cm igra trojku, onda sam mu pogledao statistiku i video da lepo prangija za tri poena... Zakljucio odmah da nam takav treba :D. Jos igra u ne bas narocito poznatom klubu, tako da bi i mogao da mu se predstavi koncept :). Videcu da ga pogledam sad protiv Crnogoraca...
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Na svakoj tekmi do sada kad je bilo gusto lopta je isla njemu koliko sam ja primetio i uglavnom je pogadjao.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Da dovedemo njih dvojicu uz Bertu i da nam neki Letonci budu sponzori što im razvijamo reprezentativce bar sa 500k :D :D :D
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Taman da privuce ostale i da pohvali kako se dobro radi u KKP. Ko zna mozda i neki francuzi daju neku kintu pa povuku nogu i za ostale, ali samo da se mi odblokiramo prvo.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 503

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.