Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Ниси у праву..Погледај снимак и сат.. Овде су судије директно одлучиле победу и то је јасно свима..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Ако наведемо све грешке на штету Звезде у финишу врло лако се види тенденција.

Неспортска Смаилагића очигледна да не може бити очигледнија, епилог 4п за Жалгирис,уместо два бацања за Звезду и лопта.
Тројка Кенана, признаје се тројка, али се свира техничка Кенану. Ако се погледа снимак, нема ни симулације ни контакта са играчем Жалгириса, просто је инерција.
Фаул Недовића у нападу, када треба да повдемо. Играч Жалгриса се констатно креће, бочно и напред и долази до контакта њега и Недовића и поништава се кош Плавшића.
Фаул Мекинтајера када су судије и играчи Жагириса очекивали да прави фаул, он то није урадио, ови губе лопту и епилог, два бацања за Жалгирис.
И на крају, време које није кренуло..

Бандитска организација је Евролига.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Op op, evo reakcije kluba... pored Fiće Petruševa, stiže i Molti.

Zanimljivo, vrlo zanimljivo, ovo sad već deluje kao za klasu jača ekipa nego u septembru i to pojačana na kritičnim pozicijama.
Korisnikov avatar
By Zex88
Не знам(ако је тачно за Мотлија) како ће се то све решити са Хапоелом..

П.С. Може и неки трејд Јаго-Беверли

Korisnikov avatar
By Zex88
Тешко,не верујем да можемо зауставити Лесора и Нана..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mislim da Zvezda nema momentum trenutno za pobedu nad Panatom, mada to je samo moje mišljenje, ja sam isto tako mislio da nema šta da traže protiv Fenera, pa ste ih rutinirali.

Sve u svemu, šanse uvek postoje, PAO je u naletu, dobili su Oly u Grčkoj, pa razmontirali Asvel u sredu, nešto ne verujem da će ovaj tim CZ moći mnogo da ih pokoleba.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 40
КК Partizan 24/25

Ljudi ceo dan sam pisao na telefonu utiske ideje i[…]

Ostali klubovi ABA lige

Rjesenje je regionalna liga bez nacionalnog kljuca[…]

KK Crvena Zvezda 24/25