Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Imam utisak da uloge jos nisu podeljene. Pitanje ja da li ce trener i uspeti da pronadje dovoljno minuta za sve. Kvaliteta ima svakako, ali za moj ukus je veoma prenatrpan roster - a van protokola su bili i Lazic, Ilic i Daum, treba stvarno naci munute za sve. Ja bih tu kada bih mogao da se igram menadzera umesto recimo 3, 4 igraca, doveo jednog ali vrednog.
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Ned Sep 22, 2024 9:53 pm Prepelič uvek procveta protiv nas, bilo da se radi o Zvezdi ili reprezentaciji. U njega uđe duh Kleja Tompsona.
Ma Klemen igra koliko mu dopustis, sjajan strijelac, iskusan. Nasa defanzivna neozbiljnost mu je dala krila.
Lose izgledamo bas
Korisnikov avatar
By Gaja
U podkastu kod Luke i Kuzme Nedovic povucen proslogodisnjim iskustvom nije hteo da komentarise jacinu i domet ove ekipe.
Zatim imamo Covica posle koji je rekao koliko se secam 24 pobeda i 10 poraza u EL.
Onda sledi ovaj poraz od Dubaia...
Jago nekad kao da zalutao u kosarku.
Slazem se sa Kortom za uloge. Dok Zvezda udje u ritam mozda bude kasno, i opet da bude borba za top 8.
Korisnikov avatar
By Zex88
Баш смо лоши.. Мислим да иде лаган пораз од Париза..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Moracemo suziti rotaciju sada, po sutu vidimo da smo jos uvijek u jakom treningu, ali ne smijemo dopustiti los start u EL.
Kalina kao primarna cetvorka je pod moranje sada, Teo ne igra zbog kazne dakle mora CMM povuci.
Korisnikov avatar
By Zex88
Оде Човић у КСС..Надам се да ће његова замена погурати клуб напред..

Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da ce iz sjenke i dalje upravljati klubom

Sta radi ovaj Drcelic, cime se bavi, ima li kapacitet da samostalno upravlja klubom?
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Mislim da ce iz sjenke i dalje upravljati klubom

Sta radi ovaj Drcelic, cime se bavi, ima li kapacitet da samostalno upravlja klubom?
Власник је ,,Concord Westa".. Грађевинска фирма.. Једна од јачих. Тако да капирам да може и клуб да води..Кључно је да се доведу добри људи за спортски сектор.. А могао би и халу да направи Slika

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: