Valderama napisao:Hoće li biti nešto od dolaska Petruševa, zna li se išta?Ништа. Делује ми да остаје у Олимпијакосу и да је то то..
Него,ко ће од 16 играча да фасује трибине кад крене сезона?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Valderama napisao:Hoće li biti nešto od dolaska Petruševa, zna li se išta?Ништа. Делује ми да остаје у Олимпијакосу и да је то то..
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Salvatore Guliano napisao: ↑Sre Avg 28, 2024 9:26 am Ono što i ja znam je da neće da ga pusti Olimpijakos, tako da deluje da ste kompletirali roster. Jedino ako se legenda ne otvori za neko silno obeštećenje. Mnogo bih voleo da gledam Fiću u CZ, pisao sam već na temi reprezentacije, neverovatan je napredak u njegovoj karijeri i sazrevanje za ovih godinu dana od letnje lige, preko Olimpijakosa, do OI, bukvalno drugi igrač.Filip je u razvoju vec dvije sezone, i prije ljetne lige imao je odlicnu sezonu u Zvezdi, iskoristio je sansu u Evroligi definitivno. Od tada konstatno napreduje i ako nastavi ovako, preozbiljan EL igrac u najavi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]