Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Hoće li biti nešto od dolaska Petruševa, zna li se išta?
Ништа. Делује ми да остаје у Олимпијакосу и да је то то..

Него,ко ће од 16 играча да фасује трибине кад крене сезона?

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ono što i ja znam je da neće da ga pusti Olimpijakos, tako da deluje da ste kompletirali roster. Jedino ako se legenda ne otvori za neko silno obeštećenje. Mnogo bih voleo da gledam Fiću u CZ, pisao sam već na temi reprezentacije, neverovatan je napredak u njegovoj karijeri i sazrevanje za ovih godinu dana od letnje lige, preko Olimpijakosa, do OI, bukvalno drugi igrač.
Korisnikov avatar
By MileBL
Treba igrac na 4/5 ukoliko Petrusev bar od zime ne bude opcija
Premalo kvalitetnih igraca imamo
Kako sad stoje stvari Dalibor Ilic ima sansu karijere da nesto pokaze
Korisnikov avatar
By Valderama
Za 20 minuta igramo prvi pripremni meč protiv KK Jahorine na Palama.

Igrači: Kodi Miler-Mekintajner, Stefan Lazarević, Ajzea Kenan, Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Branko lazić, Nikola Kalinić, Ognjen Dobrić, Džoel Blomboj, Dalibor Ilić, Majk Daum, Nemanja Nedović, Rokas Gedraitis, Uroš Plavišić, Andrej Kostić i Jago Dos Santos.
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Sre Avg 28, 2024 9:26 am Ono što i ja znam je da neće da ga pusti Olimpijakos, tako da deluje da ste kompletirali roster. Jedino ako se legenda ne otvori za neko silno obeštećenje. Mnogo bih voleo da gledam Fiću u CZ, pisao sam već na temi reprezentacije, neverovatan je napredak u njegovoj karijeri i sazrevanje za ovih godinu dana od letnje lige, preko Olimpijakosa, do OI, bukvalno drugi igrač.
Filip je u razvoju vec dvije sezone, i prije ljetne lige imao je odlicnu sezonu u Zvezdi, iskoristio je sansu u Evroligi definitivno. Od tada konstatno napreduje i ako nastavi ovako, preozbiljan EL igrac u najavi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]