Dakle kao sto sam i obecao tema je tu.
Otvoreni smo za svaki vas problem, frustraciju, nelagodnost, nastrana iskustva, prelezane bolesti, cudne price i ostalo.
Tema je osmiljena da bolesnima pomogne, a da zdrave razboli.
Mozda cemo vam resiti problem, a mozda cemo vas i zajebavati povodom istog.
Prenesite nam vase , ili intrige vasih prijatelja.
Pa brate kontam da vecina nastranih zna sigurno.
Za one koji jos nisu posetili ustanovu, Topaja predstavlja bar u Nisu, drugi naziv za Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica"/
Toponica - Topaja.
@ svi
Dakle ideja je da zajednickim snagama ili prikrijemo nastranost vaseg uma, ili da svedemo na meru gde cete moci da kazete da se bavite politikom i time odagnate sumnje da ste blesavi.
Flamtela, da li je masturbiranje na pojavu Eve Ras u Srecnim ljudima dovoljno dobra tema za pocetak?
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
Fenomenalno!!!
Dakle susrecemo se sa temom koja se bezmali broj puta provlacila kroz glave muske populacije.
Pazite seksipil kojim Eva zraci u dragoj nam i vise puta repriziranoj seriji, nije nesto sto ce doci tek tako.Samo ljudi sa istancanim ukusom mogu doci do toga.
Tako da smo se mi probrani milion puta zapitali - Cime nas je to Eva zapalila?
Jedna od stvari koje se namece jeste iskustvo.Teznja mladog muzijaka da otkrije sva znanja i sve tajne iskusnije gospodje je vekovni pokretac mnogih intriga.
Cega li se ona nagledala, i cemu moze da me nauci , su pitanja koja kopkaju musku populaciju dok gledaju domaci primerak GILF ikone.
Drugo, frizura svakako.Kratka kosa cesto skriva perverznu devojku, koja ne robuje kanonima.Kada je rec o bakuti, stvari postaju pikantnije.
Trece, njena strast za psom.Pazite, samo naizgled i samo naivnima, taj pas predstavlja psa.
Ljudi sa malo sirim vidicima lako ce uociti da pas Sima, namerno mu je dato ime koje moze nositi i covek, je u stvari mladi muzijak.Ovde otkrivamo da je i Eva zainteresovana za mladju generaciju, a strast sa kojom vodi borbu da ocuva muzijaka, tj Simu, svakako dominira ovom serijom.I ako naizgled Eva trza na Ziku Milenkovica, u sustini nju jedino zanima pas.
Cetvrto, ako je mogo Nikola Kojo, i to tri puta, zasto ne bismo mi mogli bar jedared.
Za petu , ujedno i poslednju stavku okacicu i klip radi objasnjenja.
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Dakle.Da li je ovo izjava gospodje koja je zavrsila sa svojom karijerom, ili namerna provokacija tajnim obozavateljima sa porukom - Da vidim da li cete uspeti da skinete katanac?
Ovde upadamo cak i u bajkovitu dimenziju, jer moramo preci prepreke, kao u bajkama da bismo stigli do blazenstva.Ako zaba poljupcem postaje princ, zamislite sta baba otkljucavanjem katanca moze postati.
Tako da odgovor na pitanje postovani texxx je - Masturbiranje na Evu Ras je nesto sto je obelezilo decacke dane mnogih generacija.Mnogi su postali i matori uspesni ljudi, ali i dan danas navode kao jedan od neuspeha sto nisu uspeli da otkljucaju katanac.Mladji se pak nadaju da ce doci dan kada ce katanac biti otkljucan.
Dilema je mnogo, a Eva je rasna.
Flamtela idi u tri kurca hahahahahahahah , kad dodjem sebi nesto cu napisati... AAAAAAAAAAA
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise