Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Ma imam Badera, ali prc, nemam Hemondsa. To je ono što me muči.

U ovo kolo ulazim sa istom ekipom kao i prošlo, i drhtim nad mogućim učinkom sledećih heroja : Dijan, Sobin, Lorbek, Vajt.

Od ostalih manje -više znam šta mogu da očekujem.
Korisnikov avatar
By milan2904
Moj pik za ovo kolo je Bracey Wright iz Cedevite.Aca Trica je drugaciji trener od Maljkovica i izbegava sistem stalne rotacije,Wright se pokazao u Evroligi protiv Efesa sa indeksom 25 i vremeno u igri od 37:53 minuta !
Poslednja izmena od milan2904 u Pet Nov 30, 2012 9:06 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Lika
milan2904 napisao:Moj pik za ovo kolo je Bracey Wright iz Cedevite.Aca Petrovic je drugaciji trener od Maljkovica i izbegava stalnu rotaciju,Wright se pokazao u Evroligi protiv Efesa sa indeksom 25 i vremeno u igri od 37:53 minuta !
Imaš pravo, dobro razmišljanje
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja uzeo Sarica. Ona Cibona se toliko raspada da ocekujem kako ce klinca odmah baciti u vatru da ih cupa po principu ''Talentovan si ti, deder uradi nesto s'ovomo loptom''.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Gale napisao:Ma imam Badera, ali prc, nemam Hemondsa. To je ono što me muči.

U ovo kolo ulazim sa istom ekipom kao i prošlo, i drhtim nad mogućim učinkom sledećih heroja : Dijan, Sobin, Lorbek, Vajt.

Od ostalih manje -više znam šta mogu da očekujem.

Gale, uopste nije u redu sto dominiras, nema smisla. Vidi kako ja vec tri kola igram sa dva igraca manje :D .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 105

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]