Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Хтео сам да видим како ћемо изгледати против Спартака и након 5 четвртина,мислим да треба отпустити апсолутно све играче и као Партизан,ресетовати тим..
Пружао сам подршку Сферопулосу,али ово је већ превише..
Апсолутна незаинтересованост играча од завршетка ЕЛ је за сваку осуду.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Минирање тренера, нема ту пуно мудрости
Сад је питање ко је главна опција, Обрадовић, Радоња или Алимпијевић
By Šipurske livade
Kazu dok mi verujemo u Grcke Bogove da je Alimpijevic dobio novi poboljasni ugovor u Besiktasu nakon finalne serije sa Efesom.
Jago i Sferopulos kazu bice bolje sledece sezone, a prvi treba da lete zajedno sa predsednikom kluba.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Šipurske livade napisao: Pon Jun 16, 2025 11:38 pm Kazu dok mi verujemo u Grcke Bogove da je Alimpijevic dobio novi poboljasni ugovor u Besiktasu nakon finalne serije sa Efesom.
Jago i Sferopulos kazu bice bolje sledece sezone, a prvi treba da lete zajedno sa predsednikom kluba.
Ozbiljna sramota u svakom smislu...

Nego, reci mi Obiliću, zašto bi ti da teraš prešjednika, šta je pa on kriv, kad je NČ sastavio i tim i postavio trenera i onda mu samo dao volan da ovaj vrti...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne bih da vam stajem na muku, ali Spartak zasluzeno u finalu. Momci su ginuli za svaku loptu. Vidi se da jedini zaista zele ovo takmicenje i nadam se da ce zbog toga i osvojiti. To bi bila jedna lepa prica za nasu kosarku.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Ne bih da vam stajem na muku, ali Spartak zasluzeno u finalu. Momci su ginuli za svaku loptu. Vidi se da jedini zaista zele ovo takmicenje i nadam se da ce zbog toga i osvojiti. To bi bila jedna lepa prica za nasu kosarku.
Апсолутно..Имао си ситуације где један играч Спартака покаже више жеље у борби за лопту него цела екипа Звезде.
Спартаку свака част..
Мени је Калинић лакмус папир како екипа функционише..Он кад је битно,игра врхунски..Међутим од испадања из ЕЛ његов говор тела је,може ли неко уместо мене,умрећу од досаде на терену.

Korisnikov avatar
By MileBL
Људи, уз кога сте Штимару или Кешеља

Реално оба су отишла у крајност
Korisnikov avatar
By Zex88
Имам много већих проблема од њихове расправе..

Треба отпустити 10-ак играча..

Први је изгледа отишао Даум.. Повређен већи део сезоне,а оно што је играо је било баш слабо..Неколико солидних мечева и ништа више..

Korisnikov avatar
By skeske
Ne bih komentarisao KLS, Spartak nas je razmontirao....

Sad cemo vidjeti sta i kako smo smislili. Za sada ne izgleda da ima bilo kakvog plana nego da lovimo u mutnom.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

Jedina neizvesnost je bila da li ce mvp biti Kus[…]

NCAA & High School

Мислим да би требало да се сви мало озбиљнији &quo[…]