Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Pet Maj 03, 2024 8:05 pm Топић ми делује доста споро и бојажљиво..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Meni izgleda odlicno uzevsi u obzir kakvu je povredu imao.
Vidi se da je i radio na sutu.
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Pet Maj 03, 2024 8:33 pm Ђуришић мора бити пик број 1 у следећој сезони за Звезду..

Ni on ni Nemanja ne mogu biti startni bekovi ako zelimo nesto, dakle mrka kapa. Ja bih ga doveo kao sestog beka, jer ce opet biti povreda, odmaranja Tea, Nedovica itd... Bice minuta za sve.
Korisnikov avatar
By Zex88
Не знам какву је повреду имао јер је првобитна вест била да је повреда која изискује паузу од 3 до 4 недеље,а њега није било месецима..

Па требају ти три бека.. Дакле стартер, Недовић и Ђуришић,таман..

Пише Меридијан да смо потписали Плавшића..

Ако играмо ЕЛ, веома је танко играти са триом Лука,Боломбој и Плавшић..
Korisnikov avatar
By Zex88
Како су искључили Ферела..

Korisnikov avatar
By Zex88
Топић очекивано пао у предвиђањима..Не знам ако га буде Портланд буде бирао,да ли је идеална средина за њега..

Slika

Korisnikov avatar
By Zex88
Ух,као да сам ја играо,тако се осећам..

Пре свега надам се да Топић није теже повређен.. Баш ми га је жао што нема среће са повредама ове сезоне..Надам се да неће испаштати на драфту због овога..

Ми смо баш танка,лоша екипа и даље ми је Партизан фаворит.. Поготово јер нам је споља ротација без Топића и Ханге..

Невероватно је колико су Недовић и Јаго лоших одлука донели..

На крају Деда извукао победу..

Korisnikov avatar
By MileBL
Po cemu je Partizan bolji,
Stalno se provlaci ta teza
Hrpa nabacanih crnaca, neka im igraju i neka se raduju, mi bar mozemo uzivati kad nam glavnu rijec vode domaci igraci
Korisnikov avatar
By Zex88
Партизан има квалитетнијег тренера и појединачно већина играча је квалитетнија.. Овај Звездин тим је један од најгоре направљених тимова икад.. Еј нама је доселекција трио Смарт, Гилеспи, Томпкинс.. И учинак њих тројице минус.. Два ти не играју, трећи се погубио..
Korisnikov avatar
By milica
Zex88 napisao: Pon Maj 13, 2024 12:17 pm Топић очекивано пао у предвиђањима..Не знам ако га буде Портланд буде бирао,да ли је идеална средина за њега..

Slika

Spursi imaju i 8. pik i to ne bi bilo loše, ali ako je ozbiljnija povreda pročitala sam predikcije da bi mogao da padne i na kraj prve runde...
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 40
KK Crvena Zvezda 24/25

To je realno razvojni put svakog americkog kosarka[…]