Otvaranje sezone i rutinskih 30+ razlike za naše momke sinoć u Areni, protiv rekao bih nikad slabijeg Mornara.
Zek se nije ni skidao sinoć, Panter igrao samo 12 i to u drugom poluvremenu, ostali podelili minute. Najviše igrao Tristan 26 minuta.
Mateuš se vratio iz povrede i mnogo znači, deluje da će on imati ulogu Dantea iz prošle sezone. Njegova pas igra, osećaj za dodavanje i pregled parketa dosta znači.
Naneli izgleda mnogo bolje na terenu, a to je i zbog toga što je već drugu sezonu u klubu i zbog toga što je u trenažnom procesu od početka. Matori lisac je juče pokidao i možda i najbolje od svih naših igrača ušao u sezone, tako da treba očekivati od njega dobre partije na početku sezone.
Jaramaz još uvek izgleda dosta skromno, vidi se da je totalno van forme, ali dobro ne sumnjam da će on biti onaj pravi za mesec dana.
Balša je isto juče odigrao dosta dobro, doduše nisu ni ovi centri iz Mornara neki reper, ali pohvalno.
Smajli izgleda dosta dobro, stesao se brat i sad je fizički dosta bolji i brži, malo deluje i čvršće. On će svakako biti upgrade u odnosu na prošlu sezonu.
Tristan mi izgleda kao Pero Antić kad je bio u Zvezdi, igra dečko tu neku veteransku košarku, sve ga nešto mrzi, gleda da bude atraktivan iznad svega. U jednoj odbrani konkretno je samo zaspao u reketu, a njegov igrač sam u ćošku na trojci, i umesto da krene da mu izađe na šut, on gleda Frenka kako trči u ćošak i pokupava da pokrije taj šut.
Đuša moj brat, šampion nebitnih utakmica, juče 4/5 za dva i 5/5 za tri, uz 4 skoka i 1 asistenciju, ali i samo 1 izgubljenu loptu. Ja se iskreno nadam da će biti nešto prostora za njega u EL ove godine za specijale, kao što je sinoć 2 od tih 5 trojki dao iz kretnje.
Sve u svemu, pobeda i rutinsko otvaranje sezone.
Sledi nam meč sa Makabijem, gostovanje koje mislim da nije moglo u boljem trenutku da dođe, jer niko sad nije u formi, a eto i oni su izgubili od Džileta u finalu superkupa Izraela.
Mislim da bi brejk tamo bio vredan ko kuća.