Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Večeras nam dolazi aktuelni lider EL na noge, mi rasterećeni, oni rasterećeni, osećam da će to biti jedan dobar meč i nadam se našoj pobedi. U Pireju smo izgubili nakon borbe u 3/4 sa 7 igrača, sada kada smo kompletni, mislim da možemo da tražimo svoju šansu u ovom meču, pogotovo što smo imali dovoljno vremena za pripremu istog, jer nismo igrali za vikend.

Očekujem Papapetrua da eksplodira večeras.
Korisnikov avatar
By Zex88
Da je Ferel dodao loptu jednom,dobila bi ovo Olimpija..
Čovek 5 minuta 1 na 5..Neverovatno je koliko vam ne leže..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nisam gledao Cedevitu, ali dojma sam da sve što nam nije ulazilo prošle godine, sad u zadnja 2 meseca ulazi. Valjda je to ta neka karma ili kako god, ali eto lepo sve to sad izgleda, pa mi je nekako i neprijatno. Čudno je što ne igramo neizvesne završnice i u par nekih utakmica sve manje imamo one crne serije. Protiv Efesa smo imali na početku, protiv Olimpijakosa smo imali u nekom trenutku u 4/4.

Kao što sam pominjao ona trojka protiv Splita, je dosta značila za samopouzdanje, ovo što sada igramo je nešto neverovatno i ovo je konačno ono što i treba da se očekuje od trenera poput Željka i ovako jakog rostera. Nek potraje kolko god, nek doguramo što dalje, lepo je gledati, ali meni i dalje nije to taj vajb i pored toga što možda i igramo najbolju košarku u EL. Mislim da ne možemo i ne smemo da propustimo TOP8 i baš bih voleo da i sledeće godine igramo tu EL.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ne gledamo onda isti tim. Momci gaze na parketu, bore se, prže se što na parketu, što van i nema tog vajba? Šta li to treba da urade, da ne uzimaju megafon, ne nose majice navijači partizana, ne animiraju navijače posle dobrog poteza, da dozvoljavaju da ih gaze, da nam željko nije trener nego recimo muta nikolić, da nemamo skor 25-6 u zadnjih nekoliko meseci, da nas nakantavaju raznorazni, pa da bude taj vajb?

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Ali Bogdan kao,Bogi V3 najjači smo..
Čuj,ne dozvoljavaju da ih gaze..
A ko ih to gazio?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35