Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
skeske napisao: Pon Avg 14, 2023 10:02 am Ne znam u kakvom je stanju, ali ovaj je ozbiljan NBA igrac bio.
Mislim da cete do kraja dovoditi samo iz NBA, jer ne vidim sta se ima probrati u Evropi dovoljno kvalitetno a da odgovara na vas roster.
Imam osećaj da ćemo opet nekog izvući iz ugovora ko lani Janisa...

Inače potpis Doziera, nemam pojma nisam ga gledao nikad, po nekim klipovima i onome što sam pročitao dostojna zamena za Dantea, ako ne i upgrade.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Brt ovo je neralno. Ima opet penzije da se kresu
Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:Brt ovo je neralno. Ima opet penzije da se kresu
Šta bi se tek desilo da nisu stezani kaiševi..

Realno,idete da osvojite EL..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Ma da, da nema predsednika, ništa ovo ne bi bilo moguće

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka
Sve vam je dao i opet niste zadovoljni.. :)

Da se vratimo na temu..Terens Ros je izjavio da je dobio ponudu od vas..Wtf?!

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ne zajebavaj hahaha.
Kolika li mu je stipendija ponuđena...

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By BogdanB
Mozda oni slepci iz arene kad nosili zvezdin dres bajdenu, popričali sa njim i savetovali da ne dolazi da ne deli narod

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Krenule su pripreme za novu sezonu, za početak domaći igrači na okupljanju...

Što se tiče Frenka Kaminskog, ja ne mogu da verujem da je takav igrač završio u Evropi, a tek ne mogu da verujem da će kod nas igrati sledeće sezone... Legitinmi NBA igrač, idealan fit za Željkov sistem.

Sećam se da je bilo prašine jedno vreme da će igrati za repku našu, a sad se to pitanje možda opet pokrene, s obzirom da je tu praktično.

Srećno nam bilo!
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Sre Avg 23, 2023 11:22 am Krenule su pripreme za novu sezonu, za početak domaći igrači na okupljanju...

Što se tiče Frenka Kaminskog, ja ne mogu da verujem da je takav igrač završio u Evropi, a tek ne mogu da verujem da će kod nas igrati sledeće sezone... Legitinmi NBA igrač, idealan fit za Željkov sistem.

Sećam se da je bilo prašine jedno vreme da će igrati za repku našu, a sad se to pitanje možda opet pokrene, s obzirom da je tu praktično.

Srećno nam bilo!
To oko reprezentacije je prekinuto jer nisu mogli naci nikakav papir da Fred ima veze sa Srbijom, mislim da je neki selektor ili clan reprezentacije to izjavio.
Ako dovedete jos jednom beka i ovog crnca sto se spominje na 5, to ce biti ekipa kadra za F4, bar po imenima, gdje bi bio uklonjen upitnik od prosle godine, koji se odnosio na sirinu rostera. Sada bi to izgledalo dosta sire i sa vise opcija za prilagodjavanje poslije eventualnih povreda i pauza pojedinih igraca.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
NBA

Гледао сам Денвер.. Кога Јокић вуче све и са ким и[…]