Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Izgleda da stize Ilic iz Igokee
Hm..Napredovao jeste..Da li dovoljno za EL?

Kapiram da ide na mesto Simona/Vajta..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Logicno je na mjesto Simona
Mada mi imamo na 4 nekoliko otvorenih pitanja, a to su sudbine Vajta Kaline i Davidovca
Trebalo bi ostaviti Kalinu i Davidovca a na mjesto Vajta dovesti neko dobro pojacanje jer Vajt nista nije pokazao ali mislim da ima ugovor za narednu sezonu
Korisnikov avatar
By Lepus
White je potpisao 1+1, ali druga sezona je opciona za klub. Po minutaži i ulozi koju dobija, jasno je da je on bivši.

Ilić kao nacrtan za Radonjića. Ako dođe, tu nema mjesta sa još jednu četvorku. Deda i on + Kalina i Lazarević po potrebi i to bi bilo to. Naravno, ako Kalinić uopšte i ostane.
Korisnikov avatar
By Zex88
I opet ostaje pitanje vanjskog suta.. U slucaju da dolazi Ilic, centar mora biti neko ko je sposoban da ugrozi kos i sutem za 3..

Napatili smo se zivi i patimo se i dalje zbog toga sto ciglarimo,nadam se da ce se makar malo okrenuti ka ljudima koje ne smes da ostavis same za 3.
By Gsk133
Filip Radakovic junior Zvezde potpisao ugovor.
Retko kad grešim u procenama i ovo je dokaz. Jedino sam njega zapazio kao interesantnog igrača u katastrofalnoj generaciji igrača do 18 godina.
Što se tiče drugih pojacanja pominju se Petrusev, Tarzunski i Ilić. Mislim da bi svi bili pojačanja i da su igrači po Radonjinom ukusu, sem možda Petruseva koji lošu odbranu nadomestuje dobrim i raznovrsnim napadom.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako smo doveli Ilica treba da igra umesto Vajta, a ne da pruza podrsku sa tribina kao Simonovic. FIzicki je uvek bio odlican, dobar u skoku, ove sezone je popravio i sut za tri poena, mada nije nesto previse sutirao, otprilike 0,8 ubacaja na 2,5 sutnute trojke i nekih 33 posto. Nadam se da moze od njega da postane dobra cetvorka, sto ce znaciti i reprezentaciji u buducnosti.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ne znam, meni se Ilić mnogo sviđa, a tek sam sada video da je on 2000. godište, odnosno da ima 22 godine, delovalo mi je da je stariji bar 2-3 godine... Dosta se popravio o tome sam pričao negde zimus, imao je odličan procenat šuta i za 2 i za 3 u jednom trenutku, na uzorku od nekih 10-15 utakmica, ali se to smanjilo vremenom...

U Aba je na 68% za dva i 33% za tri, u FIBACL 62% za dva i 20% za tri, ukupni FG u oba takmičenja mu je preko 50% što je po mom mišljenju vrlo dobro. Nije ni sada on bio u Igokei neko ko je prva napadačka opcija, što svakako ne bi bio ni u Zvezdi, ali da bude igrač zadatka, da bude uvek na skoku, da bude pretnja u tranziciji, da odigra leđima protiv nekog igrača, a opet i da raširi i pogodi kad je sam u ćošku...

Apsolutno igrač za poželeti ga u timu, jak, srčan, skočan, dovoljno brz, solidan šut, solidna i leđna tehnika i igra licem... Mislim da bi vam on uz Mitra bio ful potez, jer su komplementarni i da bi imao dosta da nauči, naravno i od Kaline, ako ovaj ostane.

Šta mislite ostaje li Kalina? Nešto nema nigde vesti da ga neko traži, što mi je dosta čudno :think:
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da je još rano za selidbe i transfere..

Tek će to biti aktuelna tema..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
NCAA & High School

On je rodjen u Americi, ali je naseg porekla. Gled[…]

Dobra partija Kusturice u borbi za finale. Danas g[…]