Ne znam, meni se Ilić mnogo sviđa, a tek sam sada video da je on 2000. godište, odnosno da ima 22 godine, delovalo mi je da je stariji bar 2-3 godine... Dosta se popravio o tome sam pričao negde zimus, imao je odličan procenat šuta i za 2 i za 3 u jednom trenutku, na uzorku od nekih 10-15 utakmica, ali se to smanjilo vremenom...
U Aba je na 68% za dva i 33% za tri, u FIBACL 62% za dva i 20% za tri, ukupni FG u oba takmičenja mu je preko 50% što je po mom mišljenju vrlo dobro. Nije ni sada on bio u Igokei neko ko je prva napadačka opcija, što svakako ne bi bio ni u Zvezdi, ali da bude igrač zadatka, da bude uvek na skoku, da bude pretnja u tranziciji, da odigra leđima protiv nekog igrača, a opet i da raširi i pogodi kad je sam u ćošku...
Apsolutno igrač za poželeti ga u timu, jak, srčan, skočan, dovoljno brz, solidan šut, solidna i leđna tehnika i igra licem... Mislim da bi vam on uz Mitra bio ful potez, jer su komplementarni i da bi imao dosta da nauči, naravno i od Kaline, ako ovaj ostane.
Šta mislite ostaje li Kalina? Nešto nema nigde vesti da ga neko traži, što mi je dosta čudno