Stare teme
By Gsk133
Jedan od najvećih mrzitelja Partizana i čovek koji je jedan od krivaca za sve ovo što se dešavalo u ovoj seriji je Nemanja Vasiljević generalni menadžer Crvene Zvezde. On je inače čovek koji drži stranicu "Kk Crvena Zvezda insajder" i koji svakodnevno svojim objavama na instagramu širi mržnju medju navijacima. Čovek ima dosta pratioca na instagramu i svaka objava mu je čista zavist, zloba i mržnja pogotovu prema Ostoji i Obradovicu. Jedva od objava je i ta da je Obradović direktan krivac za ono što se desilo u trećoj utakmici. To je čovek koji se pozdravlja pre i posle utakmice sa ljudima iz Partizana.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nisam zadovoljan nikako ekipom..Cele godine kukam zbog rostera..

Sto se mene tice,ostavio bih:

Ivanovica,Kobru,Dedu,Holinsa,Kalinića i Mitrovica..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By The Answer
Ako je tačno da ugovori ističu Voltersu, Holinsu, Davidovcu i Laziću... produžiti ih sve s tim što je Laziću vreme da bude u 14 a ne u 12, sa Topićem.

Ivanović, Pefi, Dobrić, Lazarević, Kalinić, Vajt, Mitrović i Kuzmić imaju ugovore. Vajta možemo i prodati ako neko hoće da da pare.

Od pojačanja želje su mi Gudurić i Petrušev i 1, 2, 3 JURIIIIIŠ.

Sve ovo pod pretpostavkom da nismo u stanju da dovedemo mitske zveri na 1, 2 i 5, na primer iz Barselone, Olimpijakosa, Efesa... sa F4 EL uglavnom.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Sre Jun 08, 2022 11:57 am Ako je tačno da ugovori ističu Voltersu, Holinsu, Davidovcu i Laziću... produžiti ih sve s tim što je Laziću vreme da bude u 14 a ne u 12, sa Topićem.

Ivanović, Pefi, Dobrić, Lazarević, Kalinić, Vajt, Mitrović i Kuzmić imaju ugovore. Vajta možemo i prodati ako neko hoće da da pare.

Od pojačanja želje su mi Gudurić i Petrušev i 1, 2, 3 JURIIIIIŠ.

Sve ovo pod pretpostavkom da nismo u stanju da dovedemo mitske zveri na 1, 2 i 5, na primer iz Barselone, Olimpijakosa, Efesa... sa F4 EL uglavnom.
:mrgreen:

Što si skroman, pa možete vi i Vučevića dovesti, šta vas sprečava ? Ne znam šta će vam Petrušev, sem ako će biti 2. opcija
Gudura, jedino ako bude kao i fora sa Kalinom, pa dođe, u suprotnom teško... Fale vam centar i četvorka...
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa Petrusev,Luka i startni centar..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Mene zanima na koju foru Gudura kao Kalina? Pa na tu foru bi Gudura odmah došao. Kalinić ima 1.2 mil evra godisnje (zvaničan podatak sa eurohopsa) i jedino je imao još izdašnu ponudu od Barselone od 700.000e po sezoni. Da se razumemo mislim da je Kalinić odličan igrač i da zaslužuje te pare, ali samo u sistemu i kada ne iskače iz istog i ne radi stvari koje ne bi trebalo.
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 69

Jedina neizvesnost je bila da li ce mvp biti Kus[…]

NCAA & High School

Мислим да би требало да се сви мало озбиљнији &quo[…]