Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Sledece godine za ozbiljnije ubacivanje u igru ceka Popovic, dok su na pozajmicama jos neki igraci. Sto se Vasica tice, nije kalibar za ABA igraca ali ne vidim problem da se proba, prosao je sve selekcije, bio reprezentativac itd. Pored Popovica bi u FMPu trebali povremeno igrati dva juniora koji su proveli kup sa Zvezdom. Mislim rano je o tom pricati, a ako cemo iskreno, Trifunovic je dugo prvotimac, sansu je dobio pretprosle godine cini mi se, ostali niti u FMPu niti u Partizanu nece imati nikakvu znacajniju sansu, jedino mozemo ocekivati bacanje u vatru dva megina talenta.
Korisnikov avatar
By djokonda
Pa problem sa Vasićem jeste u tome da je guran kroz reprezentaciju i da je uvek bio užasan na tim takmičenjima, a uvek je dobijao velike minute. Popović je takođe propala priča ako ne popravi šut jer trenutno nije pretnja sa trojke, što je neprihvatljivo za igrača na njegovoj poziciji. Partizan sam istakao kao primer u smislu da ima igrače za koje bi imalo smisla da se forsiraju jer su talentovani (npr. nisam spomenuo centra Tanaskovića koji takođe bi mogao da dobije minute sledeće godine), a druga je stvar da li će dobiti...s druge strane, ja ne vidim u FMP-u klince koji su na tom nivou...Vasić to definitivno nije, Popović jeste, pod uslovom da popravi šut, ali on je zakucan iza Pecarskog, koji dobija minute, ali čiji je plafon, sve je više očigledno, više nego nizak. U tom smislu se pitam šta je ideja u FMP-u? Ubaciju klinca koji nije baš pokazao neki talenat na pleju, talentovanu četvorku (Popovića) već sada guše iza Pecarskog, koji četvorku u ozbiljnoj košarci nikada neće igrati, a petica ne može da bude...a neke potencijalno talentovane klince, poput npr. Manojlovića drže daleko van tima.

To što je Vasić prošao sve selekcije samo po sebi ne znači ništa...prošao je npr. Arijan Lakić i mnogo bolje je izgledao u reprezentaciji (ne tvrdim da je Lakić ne znam kakav talenat, ali ima zanimljivo telo, ima košarkaški IQ, ima intagibles - fajter je, i možda je mogao da izraste u kvalitetnog kombo beka da mu je data šansa), ali mu nije data šansa.
Korisnikov avatar
By Lepus
Bas kako sto si napisao, nema bolje alternative pa se ide daj sta das.

FMP je ove godine promasio sve sto se promasiti moglo. Od koncepcije funkcionisanja kluba, izbora igraca i podjele uloga do lutanja sa trenerima.
Korisnikov avatar
By Lepus
Nema dovoljno četvorki u timu pa su i Nerandžića morali dovesti.

Ako su već uzimali od Borca, bolje da su Kočovića (on će u Megu) doveli.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nerandzic je vise 3 nego 4, mada je u Borcu igrao 4... Mislim da bi Nerandzic bio solidan igrac rotacije i za jaci klub od FMP-a.
NCAA & High School

On je rodjen u Americi, ali je naseg porekla. Gled[…]

Dobra partija Kusturice u borbi za finale. Danas g[…]