Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Moje mišljenje o Potu se zna, ali slažem se sa djokondom da bih radije gledao njega kao trećeg playa nego Uskokovića.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Zexx da častiš, stig'o nam kapiten Simonović. znam da si od vajkada sanjario o takvom pojačanju. :mrgreen:
Simona sam kleo posle Laktaša.. Slika

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

By milanezija
Zex88 napisao:
Valderama napisao:Zexx da častiš, stig'o nam kapiten Simonović. znam da si od vajkada sanjario o takvom pojačanju. :mrgreen:

Neprevazidjena scena kad sa 45° pogadja tablu na šutu za 3
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nije los Pot igrac. Igra dobru odbranu, ume da asistira, jedino sto nije neki pouzdan suter. Mozda smo ga i mogli probati prosle sezone umesto Fice Covica, al jbg. Moze lagano da bude prvi plej u Megi, FMPu, Borcu iz Cacka... Gledajuci sad malo akcije Djordjevica i Rita, vecinu poena i aktraktivnih zakucavanja su dali na Potove asistencije.
Mislim da su Stimac i Ristic losi defanzivno, ja sam za Kuzmica i Djordjevica na centru uz Noka.
Korisnikov avatar
By MileBL
Tesko je doci do domacih igraca kad KĶP placa dobro, Mega daje prostor za igru a mi sami sebe ubijamo losom selekcijom stranaca i ne ostaje prostora da nasi igraci dobiju minute vec se samo gomilaju igrace bez ikakvog plana
Ako se kojim cudom uspe dovesti Jovic ili Kalinic pa da nam glavna zvezda tima bude domaci igrac nekako ce sve ovo progutati, ukoliko navaljamo jos dva stranca lose nam se pise.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ja pleja ne bih dovodio igrao bi u jednoj petorci npr sa Halom, Lazicem i Davidovcem gde i Davidovac moze da razigra, a u drugoj sa Voldenom i Lojdom zajedno uz dodatak Radanova ili Dobrica na trojci. Imamo dva pleja i Radanova i Davidovca koji mogu da odigraju neki pik, malo da razigraju, a verovatno ce i Lojd igrati dosta sa loptom u rukama.
Po meni treba probati utakmice sa ovom ekipom i videti gde smo i sta fali, pa ako se ukaze prilika za neko pojacanje dovesti nekoga.
Ako Volden nece igrati pleja nije nam trebao ni za sta, bolje da smo doveli pleja uz Hala i ostavili Lojda, Lazica i Radanova na beku.
I realno smo dovodjenjem Voldena i Simonovica, a ne Jovica i Kalinica ili dva Amera srozali jacinu ove ekipe na rang Evrokupa.
Korisnikov avatar
By MileBL
Dovesce oni jos nekog skupog igraca otislo je bas mnogo igraca, oslobodjen je prostor u budzetu
L Braun
Lukas
Covic
Panter
Dzenkins
Beron
Perperoglu
D Braun
Gist
Stimac
Odzo
11 igraca, skoro kompletan tim
Za sada su dosli
Hol
Volden
Lojd
Simon
Nnoko
Ristic je vracen, ima tu finog prostora za dobro pojacanje

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa ima na poziciji krilnog centra i tu nam i treba jedan dobar igrac, ali opet sta cemo sa ostalima, morali bi da sutnemo i Kuridzu i Simanica, a realno prvi ne dobija sansu, a drugi nema kvalitet.

Ako dodje jos neki plej ili bek ocekujem da od trojke Davidovac, Dobric i Lazic neko ne bude u Zvezdi.
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:
Zex88 napisao:

Neprevazidjena scena kad sa 45° pogadja tablu na šutu za 3
Gledao sam meč u Red Star kafeu, došlo mi da bacim stolicu ka tv-u.. Slika

Korisnikov avatar
By Zex88
Ode Lorenzo u Fener,a Bili se odjavio.. Covek je sutirao preko 40% za 3.. A daleko da su to bile lagane pozicije.. I uvek kada treba je bio tu..

• 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
NCAA & High School

On je rodjen u Americi, ali je naseg porekla. Gled[…]

Dobra partija Kusturice u borbi za finale. Danas g[…]