Brate Vladerama, nekada prilikom čitanja tvojih postova mi se čini kao da si pao s Marsa i da nisi ispratio ništa vezano za košarku zadnjih par godina.
Na stranu što se radu samog FMP-a može naći hiljadu zamjerki, ne znam kako zamišljate da se svake godine odatle uzme par igrača koji su spremni za igranje u Zvezdi?! Generalno, mnogo manje talentovanih igrača dolazi u FMP. Razloga je mnogo: od odlaska djece u inostranstvo u pionirskom uzrastu, pojave Mege koja uzima veliki broj igrača sebi, do toga da igrači hoće direktno u Zvezdu (npr. Ristić, kojem bi očigledno bilo bolje da je proveo sezonu tamo).
Drugo, jedna cijela petorka(Filip, Dobrić, DD, Simanić, Ojo) koja je imala veoma bitnu ulogu u prošloj sezoni, da ne kažem ključnu, je iz FMP-a. Kada se dodaju Gudurić, Bolden, Apić, koji su otišli za masne pare, eto ti praktično cijelog tima.
Svi bismo mi da nam titule donose i igraju EL domaći igrači, po mogućnosti što mlađi, ali to je utopija i nije uopšte realno da se desi.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.

- By Bojdo