Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
U16 Evropsko Prvenstvo bice na programu od 6. do 16. avgusta 2015.g. u Kaunasu. Nasa reprezentacija bice u grupi C sa ekipama BiH, Finske i Italije. Ovo je prvenstvo za igrace 99' i mladje i bice zanimljivo videti u kakvom cemo sastavu nastupiti. Moram da priznam da sam sa ovom generacijom nasih igraca slabije upoznat, ali znam da se kao ozbiljniji prospekti racunaju Marjanovic (igrao u Nibaku, sad je negde u Spaniji), Glisovic i Jovicic koji su iz Foke presli negde u Spaniju (spominjao se Real Madrid, ne znam da li se ostvario taj transfer), Radoncic (Barselona), Miskovic (Mega), Nikolic (Stela Azura), Petrovic (Zvezda), Pecarski (Zemun) i Koprivica (USA). Bio bih zahvalan ukoliko bi neko mogao da upotpuni ovaj spisak igraca.
By allstar
Sa malim zakašnjenjem, par ispravki na ovo gore što si napisao: Glišović nije otišao u Španiju nego u Zemun, Radončić je prešao iz Barselone u Real, a Danilo Petrović izglda da više nije u Zvezdi. Od igrača 99 godišta iz domaćih (odn. da budem precizniji: beogradskih) klubova bih pomenuo: mlađeg Vulikića iz Zemuna (igrač sličan mlađem Aranitoviću, znači razbijač koji samo gleda koš), Latinovića (da kažemo da može da pokrije pozicije 2 i 3, mislim da ima oko 200cm visine, tehnika i razumevanje košarke odlično, ali mane su mu nedostatak brzine i atleticizma) i eventualno Tadića(bek šuter, međutim visina će biti problem, mislim da nema ni 190cm) iz Partizana, i možda Matića iz Mege (predispozicije za trojku, igrač nalik recimo Keniću iz Zvezde); iz Zvezde po meni nema niko da ima reprezentativni kvalitet. Od igrača 2000 godišta, pored Pecarskog i Koprivice, ja bih pomenuo još i Filipa Petruševa koji je od letos u Laboral Kući (ovde počeo u FMP-u, zatim bio neko vreme u Zvezdi nakon fuzije, a prethodne dve godine proveo u Partizanu, ako izraste prema očekivanjima trebalo bi da pokriva četvorku, nekoliko puta sam ga gledao baš protiv Pecarskog, i praktično svaki put ga je nadigrao), kao i eventualno Vladimira Rajačića (igrao u Flešu, od letos u Italiji, fizički i po načinu igre vrlo sličan Miškoviću, dakle u ovom trenutku mršavko od nekih 195cm, može da igra na više pozicija, od visine i atleticizma koji će dostići zavisi na kojoj poziciji će da završi). Verovatno ima još dece vredne pomena (npr.: zapamtite ime Đorđe Pažin, 2001 godište, i već ga je pokupila Stela Azura), ali evo ovo su neki moji pikovi.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ima i sema da igra za BiH, jos se nije odlucio gde ce, sedi decko na tri stolice, ali videcemo... Mislim da ga ovaj uspeh seniora mozda i gurne ka nama.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Karaburac napisao:Ima i sema da igra za BiH, jos se nije odlucio gde ce, sedi decko na tri stolice, ali videcemo... Mislim da ga ovaj uspeh seniora mozda i gurne ka nama.
Pa njegovi zive u Srbiji, kao i on pre nego sto je otisao u Barsu, valjda i to ima nekog uticaja...
By allstar
U15 reprezentacija (2000. godište) je imala prvu akciju, na turniru "Olimpijske nade" u Mađarskoj - na sajtu KSS ima spisak igrača, i šturi izveštaji sa utakmica. Izgleda da su ostali protivnici u grupi bili godinu dana stariji, tako da pobeda protiv Austrije odn. porazi od Slovačke i Poljske dođu kao očekivani rezultati. Utoliko pre što je od zasad najistaknutijih klinaca iz te generacije na turnir išao samo Filip Petrušev, dok Pecarski, Koprivica i Rajačić nisu bili u ekipi. Petrušev je, shodno očekivanjima, imao i najbolji učinak, a za mene je najinteresantnije novo ime Lazar Živanović iz Šapca, koji je jedini od 2001. godišta išao na turnir, i već danas protiv Poljaka imao najbolji košgeterski učinak.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
allstar napisao:U15 reprezentacija (2000. godište) je imala prvu akciju, na turniru "Olimpijske nade" u Mađarskoj - na sajtu KSS ima spisak igrača, i šturi izveštaji sa utakmica. Izgleda da su ostali protivnici u grupi bili godinu dana stariji, tako da pobeda protiv Austrije odn. porazi od Slovačke i Poljske dođu kao očekivani rezultati. Utoliko pre što je od zasad najistaknutijih klinaca iz te generacije na turnir išao samo Filip Petrušev, dok Pecarski, Koprivica i Rajačić nisu bili u ekipi. Petrušev je, shodno očekivanjima, imao i najbolji učinak, a za mene je najinteresantnije novo ime Lazar Živanović iz Šapca, koji je jedini od 2001. godišta išao na turnir, i već danas protiv Poljaka imao najbolji košgeterski učinak.
Da nahvatam u bifeu tj. kafani komsiju iz kraja 99. godiste pa cu ga pitati za tog Zivanovica.
Korisnikov avatar
By Jomer
Na sajtu KSS izasao spisak kadeta za turnir u Turskoj koji se igra krajem meseca, skoro pola reprezentacije igra van Srbije, Balsa Koprivica je dobio poziv takodje
Ako neko moze da prekopira ceo spisak ovde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 46

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]