Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Prvenstvo za igrace do 18 godina (97' i mladji) ce se igrati od 23. jula do 2. avgusta 2015 u Grckoj. Nasa reprezentacija bice u grupi sa Crnom Gorom, Letonijom i Nemackom, a u ekipi ce verovatno biti i dosta momaka 98' jer oni ove godine nemaju takmicenje u kojem bi bili nosece godiste. Neki od poznatijih igraca iz prosle sezone koji pripadaju ovom godistu su:

1) Peno (97' Barselona), Nesic (98' Saragosa), Vulikic (97' Zemun/Mega), Dimitrijevic (97' Aktavis Akademija), Novak Music (98' Mega), Cirkovic (97' Zemun)
2) Marinkovic (97' Partizan), Jovanovic (97' Partizan), Aranitovic (98' Zvezda), Jovancevic (98' Borac Cacak), Vidakovic (98' Ligure)
3) Stojanovic (97' FMP), Nikolic (97' Virtus Bolonja), Rakicevic (97' Zvezda), Radanov (98' Zvezda), Kenic (97' Zvezda), Dincic (98' Asigeko), Radovic (98' Zvezda), Dobrijevic (97' Zemun)
4) Glisic (98' Partizan), Simanic (98' FMP), Cabrilo (97' Mega) Jovic (98' Vrsac), Beslac (98' Vizura), Colovic (97' Beovuk)
5) Miladinovic (97' FMP), Anicic (97' Partizan), Bojanic (97' Partizan), Gasic (98' Partizan), Cucovic (98' Olimpija), Popovic (97' Zvezda)

Plus naravno treba dodati igrace koji ce se nametnuti tokom ove sezone kroz JKL i JJL, kao sto na primer Colovic za sada radi. Sve u svemu ko god bude selektor bice na slatkim mukama koga da povede... Inace, trebao bih odmah da kazem da ja Pena, Marinkovica, Glisica i Simanica ne bih ni vodio na ovo prvenstvo jer mislim da svojim talentom moraju da se nadju na U19 svetskom prvenstvu. Oko Stojanovica jos uvek nisam siguran gde bih ga vodio, mada ponekad nisam siguran ni da li bih ga uopste vodio na bilo koje od ova dva prvenstva.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ako pitas da li su neki svemirski potencijal, definitivno nisu, a da li mogu da postanu solidni kosarkasi to definitivno. Gasic je razbijac, ako nastavi ovim tempom da se razvija do kraja imace gradju Milovana Rakovica, ali opet ko to moze sa sigurnoscu predvideti? Meni je Bojanic interesantan, lepo se krece za svoju visinu, ima solidan odraz, ume da pogodi i za tri, ali mora na svojoj igri mnogo, mnogo jos da radi. Ima tu dosta rupa, ali sa cisto fizickog aspekta mislim da ce moci da zadovolji potrebe ozbiljnije kosarke.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karabu, sta mislis o ovom momku? dobice poziv na ljeto, Tarlac sredio papirologiju. tako sam cuo.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa prvo, nigde ne mogu da nadjem podatak kad je decko rodjen, sto je prilicno bitan podatak... Gledao sam ga samo jednom, protiv neke decurlije 20cm nizih od njega... Deluje ok, Ameri ga bas dosta hvale, ali sam rezervisan dok ga ne vidim na delu protiv malo ozbiljnijeg protivnika.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karaburac napisao:Pa prvo, nigde ne mogu da nadjem podatak kad je decko rodjen, sto je prilicno bitan podatak... Gledao sam ga samo jednom, protiv neke decurlije 20cm nizih od njega... Deluje ok, Ameri ga bas dosta hvale, ali sam rezervisan dok ga ne vidim na delu protiv malo ozbiljnijeg protivnika.
'97 godiste.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dovlimir napisao: Karabu, sta mislis o ovom momku? dobice poziv na ljeto, Tarlac sredio papirologiju. tako sam cuo.
Visi je za glavu od ostalih :D
Korisnikov avatar
By dovlimir
MILOS OBILIC napisao:
dovlimir napisao: Karabu, sta mislis o ovom momku? dobice poziv na ljeto, Tarlac sredio papirologiju. tako sam cuo.
Visi je za glavu od ostalih :D
jeste, ali ima stofa. evo vidjecemo... bitno je da se prate ta djeca, i ono sto je primjetno je taj patriotski duh kod njih. vjerovatno zato sto su daleko od matice, pa to ima itekako uticaja.
By Tiho
Kako niko ne prica o Stefanu Djordjevicu iz Zdravlja. Centar, visok 208 i 98o godiste. Dominira kadetsku ligu koliko vidim trenutno je MVP a odigrao je neke utakmice i za seniorski tim. Neznam da li je ikada bio na probi sa reprezentacijom od u16 ali bi bilo interesantno videti kako be se nosio. Mozda smo cak njega mogli da povedemo prosle godine kada se Glisic povredio jer smo bas bili tanki na centarskoj poziciji
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]