Stare teme
Korisnikov avatar
By dachakg
Mislim da bih ovde trebali da pisemo o timovima za koje navijamo i koje pratimo i njihovim utakmicama u Evrokupu za ovu sezonu,a da teme u okviru ABA lige ostanu za ono sto i jesu! ;)
Korisnikov avatar
By dachakg
Ja otvorih temu,a prvi zaboravih da pisem na njoj! :D
Ok,ovde mozemo da kacimo rezultate ostalih klubova u evrokupu,kao i vansrpskih aba ligasa! ;)
U nasoj grupi,opet tri rezultata na malu razliku! Prilicno izjednacena grupa,gde mi na kraju mozemo da budemo i zadnji ali i prvi!
Radnicki - Bizons 92:89
Spartak - Panionios 68:69
Neptunas - Besiktas 70:72

1. Panionios 4
2. Spartak 3
3. Besiktas 3
4. Radnicki 3
5. Bizons 3
6. Neptunas 2
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Cibona izgubila od Artland Dragons-a u Zagrebu,MZT unisten od Banvita.,Olimpija i Igokea kao i Cedevita igraju trenutno svoje utakmice.Besiktas koji je u grupi sa Radnickim je jedva pobedio Fince 61:60.
Korisnikov avatar
By dachakg
Besiktas pobedio Fince 61:60 u Finskoj,a Neptunas kao gost vodi protiv Panioniosa! Prilicno nam je izjednacena grupa,i sve pobede svih timova do sad su bile sa veoma malom razlikom,osim ove nase poslednje! ;)
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Zaboravili smo Buducnost,izgubili su od Niznjeg ubedljivo.Ocigledno da daleki put na istok mnogo utice na ostale timove...
By horog
U grupi gde je Budućnost Ankara pobedila PAOK. Vladimir Golubović za 35 minuta, 23 poena, 10 skokova uz indeks 33. Vanja Plisnić 2 poena za 7 minuta.
Korisnikov avatar
By fanste90
Olimpiji lakse da pobedi Valenciu nego bilo koga iz Aba lige...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]