Stare teme
Ova Srbija, odnosno njene institucije, ukljucujuci i sportske tacno tjera ostale Srbe, ljude koje vole ovu drzavu od sebe! Umjesto da se donese odluka da se svi Srbi iz BIH smatraju domacim igracima oni im jos stavljaju svakojaka ogranicenja, ma bravo, na dobrom smo putu! :roll:
@Serbianhoops

Slazem se ja sa tobom, ali ne mislis li da bi kao savez trebali da budemo malo sebicniji i da kaparisemo te klince jos u mladjim uzrastima? Voditi ih na neke turnire jos kao mlade, napraviti sto siru bazu, jer se zaista nikad ne zna da li ce neko stagnirati, a neko drugi eksplodirati na prelazu u seniorsku konkurenciju. Valjda postoji neka mogucnost da tako nesto uradimo? Cini mi se da je to tek od skora krenulo stidljivo da se praktikuje sa ovim bas mladim momcima iz RS, ali valjalo bi da ako treba i krademo igrace, a pustanje nasih bez borbe mi se ni malo ne dopada.
Oni koji nemaju pravo igranja za srpski nacionalni tim nisu srpski igrači pa makar se rodili na Savskom Vencu...odlučili su da igraju za drugu reprezentaciju i to je njihovo pravo ali zato im se ne sme dozvoliti da zauzimaju ono malo mesta što ima za mlade srpske reprezentativce u našim najjačim klubovima ma koliko instant klubovi insistirali na tome.
djokonda napisao:Oni koji nemaju pravo igranja za srpski nacionalni tim nisu srpski igrači pa makar se rodili na Savskom Vencu...odlučili su da igraju za drugu reprezentaciju i to je njihovo pravo ali zato im se ne sme dozvoliti da zauzimaju ono malo mesta što ima za mlade srpske reprezentativce u našim najjačim klubovima ma koliko instant klubovi insistirali na tome.
jer mislimo na siti?
MILOS OBILIC napisao:
djokonda napisao:Oni koji nemaju pravo igranja za srpski nacionalni tim nisu srpski igrači pa makar se rodili na Savskom Vencu...odlučili su da igraju za drugu reprezentaciju i to je njihovo pravo ali zato im se ne sme dozvoliti da zauzimaju ono malo mesta što ima za mlade srpske reprezentativce u našim najjačim klubovima ma koliko instant klubovi insistirali na tome.
jer mislimo na siti?
ili PSG ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]