Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Heisenberg napisao:@Pink Panter
Idi na sajt Aba lige i pogledaj koji je Miljenovic trenutno na listi za MVP lige, dakle cak i sa svim svojim fizickim nedostacima ima najbolju statistiku od svih plejmejkera u ligi. On je najveci srpski biser, sa najvecim kosarkaskim talentom, koji je sada u senci nekih novih momaka ali ti garantujem da ce za 2-3 godine, znaci kada bude imao oko 23-24 biti bolji i od Vase Micica i svih ostalih. Decko nikada nece imati masu ali mora da ojaca u smislu da bude zilaviji i jaci a to dolazi sa godinama, a kada se to desi videces zapravo sav njegov raskosan potencijal.
znam ja sve to i bez sajta aba lige. ja uopće nisam rekao da on nije dobar, pa jedni od prvih postova na ovom formumu su mi bili na temu miljena i micića i kako ih vidim. samo miljenović ipak nije niti hoće biti ono što mu je projektirano prije 3,4 godine gdje se u njemu maltene vidjelo novog đorđevića. nba potencijal nije, do eurolige bude došao,ali euro krema po meni neće biti. to je ono gdje je sada sergio rodriguez.
Korisnikov avatar
By Gaja
Pink Panther napisao:
Heisenberg napisao:@Pink Panter
Idi na sajt Aba lige i pogledaj koji je Miljenovic trenutno na listi za MVP lige, dakle cak i sa svim svojim fizickim nedostacima ima najbolju statistiku od svih plejmejkera u ligi. On je najveci srpski biser, sa najvecim kosarkaskim talentom, koji je sada u senci nekih novih momaka ali ti garantujem da ce za 2-3 godine, znaci kada bude imao oko 23-24 biti bolji i od Vase Micica i svih ostalih. Decko nikada nece imati masu ali mora da ojaca u smislu da bude zilaviji i jaci a to dolazi sa godinama, a kada se to desi videces zapravo sav njegov raskosan potencijal.
znam ja sve to i bez sajta aba lige. ja uopće nisam rekao da on nije dobar, pa jedni od prvih postova na ovom formumu su mi bili na temu miljena i micića i kako ih vidim. samo miljenović ipak nije niti hoće biti ono što mu je projektirano prije 3,4 godine gdje se u njemu maltene vidjelo novog đorđevića. nba potencijal nije, do eurolige bude došao,ali euro krema po meni neće biti. to je ono gdje je sada sergio rodriguez.
Mi smo ga projektovali u novog Drazena a vi izgleda u novog Djordjevica :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Novi Djordjevic sigurno nece biti, novi Teo mozda i hoce.... Stoji da on nikada nece biti neki snagator, ali mislim da ce za jos koju ozilaviti dovoljno da moze da igra svoju igru. Ni Teo nije supermen, pa igra u najboljim evropskim klubovima. Inace sto se tice Miljenovog fizickog napretka, on je i golim okom vidljiv u odnosu na proslu sezonu, a cuo sam od relativno obavestenih ljudi da su u Megi u toku ove sezone uspeli da mu podignu sve testove snage za 30% sto je prilicno dobro i pored cinjenice da je krenuo sa prilicno niskog nivoa te je napredak kad nastupi uglavnom veliki.
Korisnikov avatar
By Kure
Pink Panther napisao:kakav je zdravstveni bilten za večerašnju utakmicu?
nastupi novice i miljenovića?
Новица и Миљен наступају... Аврамовић повређен.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Kure napisao:
Pink Panther napisao:kakav je zdravstveni bilten za večerašnju utakmicu?
nastupi novice i miljenovića?
Новица и Миљен наступају... Аврамовић повређен.
hvala
neki tiket slažem pa su mi važne info :mrgreen:
By Edibledi
Zašto ne igra Novica, jel zna neko? Za Avramovića sam čuo još ranije da je opet povređen.
Sudeći po statistici, vrlo loša igar Vuzure u prvom poluvremenu.
Čudno da daju samo 27 poena za poluvreme jer su ekipa koja igra na veliki broj poena.
Korisnikov avatar
By Peja
Izzuzetno mrzim Novicu zbog ovoga, dve godine prica ZDRAV SAM, a ni ovde jednom ne moze da sastavi dve utakmice u ovoj d ligi vec dve sezone
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige