Stare teme
Korisnikov avatar
By Sindjelic
Ja ovo ne verujem,nikad nisam gledao ovakvu tekmu,jer hoce neko da mi objasni zato je Galata pustila CSKA da ih dobiju sa 1 razlike,kako moze vise da im odgovara poraz nego pobeda :o :o :o ?!
Korisnikov avatar
By Zex88
Fazon ako odu u produžetak mogu da izgube više pa im to ne odgovara jer će u njihovom duelu sa Lokomotivon odlučiti ukupna koš razlika, a ne međusobni susret(jer je 1-1 i ista koš razlika).
By grobar sa kosova
Za sta ali za sta Teodosic prima 2 miliona e po sezoni!Publika mu je zvizdala u petak protiv Galatasaraja!
By grobar sa kosova
Jef Costello napisao:Teodosiću treba još 46 poena da prestigne Vujanića u Evroligi.
Samo konstatujem.
zna se koliko je problema sa povredama imao Vujanic a i nie tokom cele karijere igrao evroligu!a jedne sezone je bio i najbolji strealac evrolige!hoces da kazes da je Teodosic bolji od njega?
Korisnikov avatar
By Jef Costello
grobar sa kosova napisao:hoces da kazes da je Teodosic bolji od njega?
Neću.

Samo konstatujem da mu treba još 46 poena da ga prestigne a igrao je sezonu manje od najboljeg ofanzivnog igrača koga si ikada gledao.
To je valjda dovoljno da makar malo biraš reči o Teu. Ono, makar malo.
By grobar sa kosova
Jef Costello napisao:
grobar sa kosova napisao:hoces da kazes da je Teodosic bolji od njega?
Neću.

Samo konstatujem da mu treba još 46 poena da ga prestigne a igrao je sezonu manje od najboljeg ofanzivnog igrača koga si ikada gledao.
To je valjda dovoljno da makar malo biraš reči o Teu. Ono, makar malo.
Vujanic je igrao 2 sezone u Partizanu i 1.5 u Fortitudu gde se povredio!Kasnije je presao u Barselonu gde se ponovo povredio,a igrao je jos za Efes u evroligi!Kada kazem najbolji onda mislim igrac koji je imao najveci napadacki repertoar,igrac koga niko nije mogao da cuva i igrac koga je najlepse gledati i igrac koji je sa najvecom lakocom davao koseve!I najbolji igrac individualno jednostavno!Inace drago mi je sto mislis da je Vujanic bolji mada je to sasvim normalno i realno!
Korisnikov avatar
By Jef Costello
Dobar je bio Vujanić, i ja sam ga baš voleo kao igrača.

Inače, najjače što sam se zajebao u računu, Teo ga je već stigao 1494 poena : 1411poena.
By grobar sa kosova
Jef Costello napisao:Dobar je bio Vujanić, i ja sam ga baš voleo kao igrača.

Inače, najjače što sam se zajebao u računu, Teo ga je već stigao 1494 poena : 1411poena.
a jel si se zajebao u cinjenici da je Vujanic igrao 4-5 sezone ukupno u evroligi a Teodosic 7 sezona?
Korisnikov avatar
By Jef Costello
grobar sa kosova napisao:
Jef Costello napisao:Dobar je bio Vujanić, i ja sam ga baš voleo kao igrača.

a jel si se zajebao u cinjenici da je Vujanic igrao 4-5 sezone ukupno u evroligi a Teodosic 7 sezona?
Video sam zvaničan podatak da je igrao 8 sezona, sada kapiram da je u dve sezone nažalost zbog povreda igrao samo par utakmica.

Činjenica je da postoji mala razlika u broju sezona ali je činjenica i da postoji velika razlika u broju asistencija 600 : 200 za Tea i broju skokova 360 :180 za Tea. Baš zanimljivo kako se pogodilo da bude troduplo i duplo.
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]