Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Znam da ce ovaj komentar zvucati glupo, ali Kleiza od trenutka kad je pustio kosicu igra bas lose, najbolji je bio dok je bio celav. Ne mislim da je u kosi kao kosi stvar, vec mislim da mu je to samo odraz karaktera. Dok je bio fokusiran samo na igru razbijao je, sad kad ga interesuju i neke druge stvari nije vise bas tako.
By objektivni_navijac
Mamicu mu, čitavo EP je promašivao i na kraju nas potopi trojkom u zadnjim minutama :(
Korisnikov avatar
By Pink Panther
objektivni_navijac napisao:Mamicu mu, čitavo EP je promašivao i na kraju nas potopi trojkom u zadnjim minutama :(
nas je u polufinalu sabio sam isto, apsolutni miss match za naše četvorke ,ubio nas.
u finalu se ugasio :?
Korisnikov avatar
By rudonja
Nemam postovanja prema dugokosim kosarkasima.
By Moneymaker
Armani iz sedmice u sedmicu potvrđuje ono što svi pričaju,ima da bude vrlo zajeban protivnik svim ovim "viđenim" ekipama za F4..Pregaziše Barsu k'o plitak potok izgleda :)
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Moneymaker napisao:Armani iz sedmice u sedmicu potvrđuje ono što svi pričaju,ima da bude vrlo zajeban protivnik svim ovim "viđenim" ekipama za F4..Pregaziše Barsu k'o plitak potok izgleda :)
91:63!!! Au.
Gentile 24p, 7 s, 6 as :clap:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gledao sam s vremena na vreme, pozorisna predstava , barsa odmarala igrace... ali zasluzeno sasvim.

Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gaja napisao:Tek bi ih oplodili sa Lengfordom.
Da da to mi je promaklo, takodje Laval je dosta odmsrao, kao i meli, s druge strane tomic nesto kratko, hezonja dobio dosta minuta, kao i abrines i sada... plodi Armani!
By grobar sa kosova

edit:koga ne mrzi neka pogleda utkamicu i duel 2 moja omiljena igraca Vujanica i Solomona!Vujanic za prva 4 minuta 3 trojke! :happy-partydance: :romance-hearteyes:
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]