Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Zex88 napisao:Počeće ljudi da ga izbegavaju..
Najjaci sam ovde!

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Mekel, Rebić
Jović
Lazić, Gudurić
Tomson, Simonović
Mitrović, Simanić
Nastić
Sofo, Cirbes

Mada sam mišljenja da će doći pojačanje na 3-4, ali ja bi rado da Simanić igra 8-)
By Moneymaker
Ekipa nam je ukratko "Najveći skup kamenjara ne jednom mjestu"
Ako se igra na rukmetni rezultat imamo šanse,ko god nam bude ubacio preko 75 poena u 9 od 10 utakmica ćemo gubiti..
Ono protiv Budućnosti je bila anomalija
Korisnikov avatar
By Zex88
Sunce ti poljubim.. Mekel je doveden da nam vodi igru..Znači strašno..Čovek je teška prevara.. Tompson kao da su mu uzeli talenat.. Luka,Simon,kuku ocu,kuku majci.. Jović jedini normalan..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
Tranquila! Sace Radonjizam a posle cete opet da budete picke ciganske :D

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo što mi igramo-sačuvaj Bože.. Stranci,osim Švabe,potpuno neupotrebljivi.. Tompson u 3 kola iz igre 1/16.. A doveden kao šuter..Simon najbolji igrač.. Sunce ti.. Kakvi krugovi pakla nas čekaju tek u EL. Bacanja su sramotna..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
A idi begaj, kakvo mučenje poštenog gledaoca sa anti-košarkom. Valjda ću stavili u ugovoru prenosa da se plati ljudima ovakvo mučenje :D
Već ste spomenuli Mekela i Tomsona, treba dodati Mitrovića, skandolazono igra, svaka, al baš svaka odluka pogrešna.
Rebić je bolje djelovao od Jovića i Mekela, bar večeras.
Sofo je trebao više igrati, večeras nije bio loš, pokazao je malo volje.
Vojnik, ljubimac modertora :mrgreen: gubio lopte, pravio lične greške, sreća pa pogodi dvije trojke inače bi bilo -300.
Pobjedio manje gori, hvala Nazoru na ukazanoj prilici Lovri Bašiću. OInaj Kouzi indijanac za sve pare.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 329

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]