Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
I ta dva poraza su dosla od direktnih kokurenata..

Sta je tebi dobro u ekipi? Da li igramo bolje ili losije od starta sezone? Da li iko od domacih igraca doprinosi? Zbog cega nam je odbrana kriminal,a napad jos gori? Sta je to pozitivno,pa da baziramo optimizam?
Ovako je pocela i cuvena sezona-Mekel startni plej.. I reagovalo se odmah i sve je otislo na bolje.. Medjutim ako hocemo da se gledamo u oci i lazemo,nije problem.
Korisnikov avatar
By skeske
Napad nije problem, selekcija ekipe je takva da nikad necemo igrati bolju odbranu, mozda malo utegnemo, ali nemamo kapacitet. Osvojicemo ABA i KLS i ovakvi, a to je najbitnije. Ali vjerujem da ce u decembru prikljuciti Odza i da ce dovesti nekog sa organizatorskim sposobnostima na poziciju Keselja, i samim tim cemo popraviti mnogo stvari, prvenstveno skok kao i tecnost kada Rocesti nije u igri. Osim Keselja i Apica, nikog ne dirati, eventualno Davidovca vratiti u FMP, da ne trune bezveze na tribinama i to je to. Apic nije taj nivo niti ce kada biti, dok za Kreselja ne vrijedi trositi rijeci.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kako napad nije problem,kad smo najgori u EL?
Korisnikov avatar
By skeske
Za pocetak zaboravi EL, smatraj to kao nacin da mladi napreduju, evo Jovanovic se polako probija, znacice to i Dobricu i Radicevicu, za Lesora da ne govorim.
Kao sto sam i ocekivao, u EL cemo imati mozda 5 do 7 pobjeda, ne vidim da se nesto promijenilo od ocekivanja sa pocetka sezone? Surovo ce nas rutinirati ove jake ekipe, ove slabije ce nekad kiksnuti protiv nas i to je to za ovu sezonu. Rocesti ce jos jedno dvije utakmice sam dobiti i tgako... Klasika...
Korisnikov avatar
By MileBL
Botovanje level pro
Sa ovim igracima ne mozemo igrati odbranu a mogli smo sa Vilijamsom i Bobijem, pa od pomenutog dvojca nema para bek centar koji se lakse probija, ali ipak uz neki plan to se dovodilo na neki korektan nivo dok sad sa super mega giga atletskim centrom to ne ide, pre ce biti da neko ne zna postaviti odbranu.
Pojacanja treba dovoditi tako da poboljsaju kvalitet tima a ne dovesti igrace koje jos treba uciti kako se igra kosarka kao Ojo, ako nema para ici na razvoj postojeceg tima sa boljim trenerom jer ocigledno da ovaj nema znanja i iskustva za tako nesto.
Korisnikov avatar
By Zex88
Bas to..Petorka,Markus,Jaka,Kalina,Luka,Bobi je igrala odlicnu odbranu,a osim Kaline,niko tu nije dobar defanzivac..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Mikoni
Baš dugo nismo imali ovako lošu ekipu.

Realno, Pero je najbolji defanzivac među visokim igračima, u ovim godinama je daleko od onog starog.. Lesor i Jovanović su skloni glupim faulovima, loše rotiraju, Jovanović još nešto i zagradi.

Ročestija napadaju svi živi (meni se čini da čak i nije baš tako loš). Mislim da su za Lazića problem i očekivanja. On je igrač role, a čini mi se da se od njega sad očekuje kvalitetnih 25-30 minuta, a to teško može da pruži.

Ne znam zašto Lazarević nema nekih minuta, meni se protiv Makabija svideo - bar će se potući s nekim, neće pustiti lak koš, a i bolje da gubimo s njim u timu, nego da gledamo Kešelja.

Takođe, za ove starije strance (Feldin i Ročesti), teško da se može reći da su ono što treba Zvezdi. Meni je Feldin dobar igrač, ali je takođe deo tima, nije mi za nosioca. Ročesti baš zna da igra, jedan na jedan ubija, ali nisam siguran koliko ekipu čini boljom..ipak, on nam je ubedljivo najbolji

Za Alimpijevića ne znam šta bih rekao. I utakmice ABA lige smo dobijali na suvi kvalitet, a izgubili smo obe tekme od konkurenata. Imam utisak da pokušava igrati neku modernu košarku, sa igračima koji nisu za to. S druge strane, ne znam da li postoji neka druga mogućnost osim ovog prangijanja za tri, nema igrača koji zna nešto na postu, nema pravog pleja, zajebana situacija..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Danas jako slabi dok nije krenuo sut. Bjelica opet igrao skoro celu utakmicu, uz njega mec izneli Feldin i Rocesti. Nesto je i Lazic cak pogodio, iako je bio los dosta.
Korisnikov avatar
By Zex88
35 Milko..Protiv Zadra..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 174

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]