Stare teme
By strelac
Bravo za Francuze.

Ko da smo mi dobili.E,jos kad bi ih Hrvati dobili pa da osvoje kuranfil
Poslednja izmena od strelac u Pet Sep 20, 2013 11:01 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By 2DD
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Joooooooooojjjjjjj da ne psujem i Boga da ne spominjem!!! sto ne resise Spanci trojkama (koje su ih juce srale) ovaj mec..guza gacee zvace..ma kurcina su oni neunistivi, sakrili su se u misju rupu zadnjih pet minuta. Francuzi (Parkeru) svaka cast!!!! Jos sutra da mi razbijemo talijane i da se donekle vrati nepravda..
Korisnikov avatar
By Nookie
opa,bas mi drago...mnogo dobra utakmica,pogotovo drugo poluvreme. Navijacu za Francuze i u finalu...
Korisnikov avatar
By Zex88
Svaka cast Francuzima..

Fenomenalan mec..

Btw,mi smo pobedili i sampiona i vicesampiona Evrope. :D
By strelac
Parker onako iskusno igrac,onako da gresi.Sreca pa im se nije osvetilo.Drago mi je najvise zbog njega.Odlican igrac.
kakvo je to postovanje od saigraca.Tu se vidi velicina.
Da je neki nas igrac ono uradio,razapeli bi istog.
Korisnikov avatar
By gramada
ovo je prvi put u svom zivotu da navijam za stranu ekipu i to bas ono, lupalo mi je srce kao da su igrali nasi, na kraju skakao od srece zbog pobede Francuza nad ove pedere spance............
Korisnikov avatar
By Gaja
strelac napisao:Bravo za Francuze.
Ko da smo mi dobili.E,jos kad bi ih Hrvati dobili pa da osvoje kuranfil
gramada napisao: ovo je prvi put u svom zivotu da navijam za stranu ekipu i to bas ono, lupalo mi je srce kao da su igrali nasi, na kraju skakao od srece zbog pobede
Uzeli ste mi misli totalno :dance:
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 100

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]