Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jovic se nece videti u EL, a Mekel ce tu da objasni neke stvari pljuvacima.
Tomson i Sofo su pojacanja, a igrali su 15 minuta zajedno. Ocekujem i novo krilo i onda bi trebalo da licimo na tim. Raduje dobra partija Cirbesa. Sa druge strane Dangubic i Mitrovic moraju da treniraju 10 sati dnevno da bi igrali dobro.
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao:Kaže Radonjić-Gudurić nije igrao jer imamo problema na poziciji 4.Pa tako imamo 3 plejmejkera za ne daj Bože.. Nemoj Radonjiću da se sramotiš,pusti me demagogije.. Ne želim da gledam ponovo Nedović-Junior opciju..Jović je bolji igrač od Mekela i to će se pogotovo videti u EL.. Mekel je drvo koje pokušava da izvodi basketaške fore.. Apsolutno sam poludeo i ne pamtim da sam se ovako iznervirao oko nekog sastava Zvezde,a Bog mi je svedok,gledao sam razne..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Ja ne znam šta tebi uliva sigurnost da Jović može da igra pleja u EL (danas ga nije igrao)...navedi jednu EL utakmicu prošle godine gde je on kao plej dao značajniji doprinos (ABA me ne zanima...nije reper). S druge strane, Mekelove basketaške fore kada izvodi Teo (dodavanja preko odbrane) nazivaš magijom...Mekel je dobar plej, ali def se ne uklapa u ovakav roster (u ovo se uklapa jedino Vestbruk da igra napad 1 na 5).
Korisnikov avatar
By djokonda
ULTRA KOŠARKA napisao:Ne može gore od ovog. Prva utakmica, upisana pobjeda unaprijed, a tako je, kako kažu, najgore.
Ja bi samo bacio kritiku kao i vi, na to što nema Gudurića.
Mega je igrala dobru odbranu, nisu se žalili u odbrani ni sekunde, ali sem Peđe nemaju mesa za rudarenje.
Što je najgore, Mega i nije igrala toliko dobru odbranu...posebno bekovi...previše su ispadali na igračima na kojima ne postoji razlog da ispadaju. Trudili se jesu...i igrali su borbeno...ali ta odbrana uopšte nije bila toliko dobra koliko CZV nema ideja u napadu.
Korisnikov avatar
By Gale
Zexxxonja rode, i meni se čini da nije Mekel uopšte tragedija. Ne bih ulazio u to da l' ste mogli da prođete bolje ili ne, jer ne znam. Više mi se ( kao i djokondi) čini da je problem u ostatku tima, koji ima snagu i košarkaški šmek betonskog bloka ( bez uvrede. Barem je kroz KKP prošla sva sila takvih igrača).
Ne znam kako ćete u EL, ali u ABA ćete da gazite, ovako ili onako. Ko neće milom, moraće ( fizičkom) silom. Što je opet koncept ranije viđan u KKP.
Korisnikov avatar
By Zex88
Porediti Tea i Mekela-sunce ti poljubim.. Basketaške fore se odnose na njegovo napadanje koša.. Asistencije i zna.. Mada je i večeras pokazao milion grešaka prilikom pasova.. Većina ih je bila na ivici presečene.. Možda u statistici piše 4izg,ali je bar za još toliko bio kriv.. I to protiv jebene Mege.. A napredak se kod Jovića vidi samo tako,a kad počne El videćeš i ko više donosi ekipi..

Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Da se razjasni, Teo kad vezuje pertlu- i to je magija!
!!!!

Korisnikov avatar
By Zex88
Gale napisao:Zexxxonja rode, i meni se čini da nije Mekel uopšte tragedija. Ne bih ulazio u to da l' ste mogli da prođete bolje ili ne, jer ne znam. Više mi se ( kao i djokondi) čini da je problem u ostatku tima, koji ima snagu i košarkaški šmek betonskog bloka ( bez uvrede. Barem je kroz KKP prošla sva sila takvih igrača).
Ne znam kako ćete u EL, ali u ABA ćete da gazite, ovako ili onako. Ko neće milom, moraće ( fizičkom) silom. Što je opet koncept ranije viđan u KKP.
Imam dva problema sa Mekelom.
Prvi,on ovom timu ne treba. Treba mu bolji napadač. Dakle Jović i neko sa poenima u rukama.. Drugo,milion puta je danas iznervirao pola hale.. Previše gubi loptu,nerozonska rešenja,nije ispoštovao dva puta Lazu u uglu.. Apsolutno mi se on ne sviđa kao neko ko bi trebao da vodi ekipu..

• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 329

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]