Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mutinjo napisao:Za sad ima 8 prijavljenih timova...
Ajde jos 6 ljudi...
Ako neko ne vidi post, pa ne prijavi ime, a izrazio je zelju prethodnih dana da igra, probacu da ga pronadjem u onoj brkinoj ligi, ako mu se ime tima ili korisnicko ime poklapa sa nickom ovde...Ali laksa varijanta je da sami napisete tim ovde.
@Obilicu, ubacio sam ti tim Obilic Diva , tj ubacicu ga...Lakse mi je da gledam posle koliko si bodova imao jer si vec u onoj staroj ligi sa tim timom...
Ok.Oprosticu ti samo ako Kragujevac pobedi za vikend :D ,Valjda ce dobiti pa smatraj da je oprosteno
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Obilicu, smatraj da smo se dogovorili :banana-tux:
Milanezija, bih, ali ne znam koji je ciji tim...Ne poklapa se ime tima sa nickom na forumu da bih provalio... Za neke mogu da provalim, ali ne za sve...
Sto su bre ljudi lenji, ne posecuju temu, a bas mi se igra h2h :auto-biker:
Ima jos vremena, valjda ce da se javi jos neko...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Fale jos dvojica. S tim sto sam Texxa racunao kao da se prijavio, prepoznao sam mu tim u nelimitiranoj ligi :D
Edit
Nasao sam i Joomla-u na spisku tamo, on je rekao da hoce... Znaci jos jedan.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Sta jos jedan, koji opet sad fantasy opet ???
Nisam aktivan preterano poslednjih dana na forumu pa ne kapiram...ako moze neko sazeto objasnjenje
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kosta objasnio.Taman je Yopic poslednji clan.
Pravim ligu popodne.
Yopicu ako ti nije dovoljno ovo kostino objasnjenje, imas moje par strana u nazad.
Samo treba ovde da mi napises ime svog tima...I to je sve :)
Korisnikov avatar
By No4
Ja necu imati komp do nedelje uvece(idem u svoj rodni kraj).Pa ako mozete ubacite mi tim u ligu KK Zumbuli se zove a u fantazy liga- Nelimitirana liga kosarka.rs je Dragons Jedi pa koji mozete vi ubacite u ligu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
kosta76 napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Sta jos jedan, koji opet sad fantasy opet ???
Nisam aktivan preterano poslednjih dana na forumu pa ne kapiram...ako moze neko sazeto objasnjenje
Koliko sam ja shvatio head to head.Ne prave se novi timovi.Samo kazemo da ovo kolo moj tim igra protiv tvog,Obilicev protiv Galetovog.....I onda pogledamo indekse suprotstavljenih timova.
Tim timovi i dalje ucestvuju u nasoj ligi koju je napravio Tex.Ovo je za nase interno podjebavanje ,da malo zasolimo
Jel to bilo izvlacenje ili je ovo samo primer?
I nisam bas razumeo jer se igra na ispadanje ili svako kolo igramo protiv drugog protivnika pa ko na kraju 26 kola ima vise pobeda taj je najbolji?
I kad pocinjemo jer od ovog kola?
Korisnikov avatar
By Mutinjo
MILOS OBILIC napisao:
kosta76 napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Sta jos jedan, koji opet sad fantasy opet ???
Koliko sam ja shvatio head to head.Ne prave se novi timovi.Samo kazemo da ovo kolo moj tim igra protiv tvog,Obilicev protiv Galetovog.....I onda pogledamo indekse suprotstavljenih timova.
Tim timovi i dalje ucestvuju u nasoj ligi koju je napravio Tex.Ovo je za nase interno podjebavanje ,da malo zasolimo
Jel to bilo izvlacenje ili je ovo samo primer?
I nisam bas razumeo jer se igra na ispadanje ili svako kolo igramo protiv drugog protivnika pa ko na kraju 26 kola ima vise pobeda taj je najbolji?
I kad pocinjemo jer od ovog kola?
To je bio primer.
Igra se svako sa svakim, jednokruzni sistem i sabiraju se bodovi.Pocinjemo od ovog kola.
Ispalo je da ova nasa liga ima 13 kola. A do kraja aba ima 14. Sto znaci da se poslednje kolo ne racuna.Ali o tom potom. U narednom postu pisem parove 1. kola.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 105
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]