Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
skeske napisao: Čet Okt 17, 2024 1:27 pm
Gaja napisao: Uto Okt 15, 2024 10:13 pm Nervira me stanje Dobrica, nemoguce da je toliko van forme da ne moze da dobije 10-15 min po tekmi.
Na racun cije minutaze bi dao Dobricu 15 minuta?
10min umesto Kaline i 5min na dvojci.
Korisnikov avatar
By Zex88
Гледам наш распоред,Барселона,Будућност,Реал,Пао,Жалгирис на страни.. Баш катастрофа..
Мислим да је са Барсом највећа шанса за победу јер смо у добром моментуму..Остало ми је баш танко..
У Подгорици сам већ уписао пораз..После дуплог кола чудо нам треба доле..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Gaja napisao: Čet Okt 17, 2024 10:27 pm
skeske napisao: Čet Okt 17, 2024 1:27 pm
Gaja napisao: Uto Okt 15, 2024 10:13 pm Nervira me stanje Dobrica, nemoguce da je toliko van forme da ne moze da dobije 10-15 min po tekmi.
Na racun cije minutaze bi dao Dobricu 15 minuta?
10min umesto Kaline i 5min na dvojci.
Mislim da nije pametno da nas najbolji glue gay i jedan od najboljih univerzalaca u EL ide na klupu da bi Dobric igrao. Mozda kasnije kada dodje do potrosnje materijala, ali sada, ovaj rezultat koji imamo mozemo zahvaliti izmedju ostalog i velikoj minutazi Kalinica.
Sto se tice Dobrica na dvici, tu imas Kenana koji igra u oba smjera i jedan je od nasih najboljih igraca i Nedovica koji igra kosarku karijere. Spustati Dobrica na 2 u ovom trenutku, koji nije u stanju da iskreira nista ni za sebe ni za druge je zlocin.
Zakljucak, Dobric igra bas onoliko koliko treba u ovom trenutku. Malo. Bice vremena, bice prilike, bice minutaze, tek je pocelo, ima jos 80+ utakmica u sezoni.
Zex88 napisao: Čet Okt 17, 2024 10:40 pm Гледам наш распоред,Барселона,Будућност,Реал,Пао,Жалгирис на страни.. Баш катастрофа..
Мислим да је са Барсом највећа шанса за победу јер смо у добром моментуму..Остало ми је баш танко..
У Подгорици сам већ уписао пораз..После дуплог кола чудо нам треба доле..

Ako bi dobili Barsu kojim slucajem, mi cemo iz ovog paklenog rasporeda izaci sa pozitivnim skorom. To je fantazija. Poslije toga ulazis u seriju utakmica gdje svaku manje vise imas solidne sanse za pobjedu. Vidjecemo poslije 10-15 kola, ali za sada ovo je sjajno.
Odlicno je sto mi ne igramo svoju najbolju kosarku. Imamo dosta rezerve.
Korisnikov avatar
By Zex88
Увек исто срање направимо против Барсе..После несуђеног фаула на Боломбоју све је кренуло на горе..
Заборавио је Сферопулос Кодија.. Кенан и Неда очајно били..
Пу.. Баш смо пропустили велику шансу..И не знам где можемо да вратимо ово у оваквом распореду..
ПУ!!!

Korisnikov avatar
By Zex88
Апсолутно не разумем ове петорке које слаже Сферопулос..
Забаговао је у 4/4 против Барсе,а ово је тек криминал..
Јаго,Тео,Недовић споља..Где Тео јури најбољег шутера..А у нападу Јаго прангија..

Korisnikov avatar
By Zex88
И оде све у три лепе..Наш најбољи играч..

И тако креће сезона низбрдо.. Тамо где си најтањи..

Пу!!! Надам се да сезона није завршена за Боломбоја..

Korisnikov avatar
By Zex88
Недовић нас је спасио..

Међутим,сад нам требају 2 играча у рекету ако желимо било шта..

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 46

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]