Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Mi smo realno dobili najslabiji Americki tim od 92', Pol Pirs, Redzi Miler i mozda Ben Valas bi jedini bili tada na sirem spisku reprezentacije da su se birali najbolji, a pitanje je i da li bi tu, a mi smo u nasem rosteru imali trojicu od petorice nasih najboljih igraca svih vremena.
Zato je Spanija za mene nesto specijalno kada je u pitanju generacija Pau Gasol, kako su ti ljudi igrali dva finala sa najjacim Americkim timom na par poseda je za udzbenike savremene kosarke.
By podgorica
Ja nisam napisao da ne igraju odbrane u regularnom toku, vec da je teze pokazati svoje sposobnosti u f4 ABA nego u garbage time u NBA u ekipi kao Orlando.

To sto se tvoja sva prica svodi na "briljiras" "nemas pojma" itd. je tvoj problem. Oprosti sto me nicim nisi naveo da pomislim da si ikad loptu uzeo u ruke.
Korisnikov avatar
By The Answer
Heisenberg napisao:... Redzi Miler... bi jedini bili tada na sirem spisku reprezentacije da su se birali najbolji, a pitanje je i da li bi tu,
OĆE KRV DA PADNE!
Korisnikov avatar
By Heisenberg
The Answer napisao:
Heisenberg napisao:... Redzi Miler... bi jedini bili tada na sirem spisku reprezentacije da su se birali najbolji, a pitanje je i da li bi tu,
OĆE KRV DA PADNE!

Haha dobro bio bi 100% :D
Korisnikov avatar
By Lepus
podgorica napisao:Ja nisam napisao da ne igraju odbrane u regularnom toku, vec da je teze pokazati svoje sposobnosti u f4 ABA nego u garbage time u NBA u ekipi kao Orlando.

To sto se tvoja sva prica svodi na "briljiras" "nemas pojma" itd. je tvoj problem. Oprosti sto me nicim nisi naveo da pomislim da si ikad loptu uzeo u ruke.
Ti prvo trebas nauciti sta je garbidz tajm. Ako neko igra 18 minuta u prosjeku to se ne zove garbidz tajm.

Drugo, ovo o pokazivanju sposobnosti u garbidz tajmu u NBA i u play-offu ABA je glupost nevidjenih razmjera. Lupio pa ostao ziv.

Trece, o uzimanju lopte ne bih, svaka cast tebi, ti si igrac bio.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cekam ABA ligu da vidim petorku Jaramaz, Misudi, Zagorac, Tejic i Kaba. Mislim da ce Kaba i Tejic da zakljucaju reket i pobiju se sa svakim protivnikom. Makar bih to voleo da vidim, a mislim da su sposobni za tako nesto.
Korisnikov avatar
By Lucky
MILOS OBILIC napisao:Cekam ABA ligu da vidim petorku Jaramaz, Misudi, Zagorac, Tejic i Kaba. Mislim da ce Kaba i Tejic da zakljucaju reket i pobiju se sa svakim protivnikom. Makar bih to voleo da vidim, a mislim da su sposobni za tako nesto.
Zvani ''Misko''. :D
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]